TY - THES ID - ptfos:2716 TI - Utjecaj dodatka pivskog tropa na zdravstvenu ispravnost i senzorska svojstva kuhanih kobasica AU - Biondić, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2640 TI - Utjecaj dodatka pivskog tropa na fizikalno-kemijska svojstva kuhanih kobasica AU - Barić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2630 TI - Razvoj trgovačkih marki u Hrvatskoj i svijetu AU - Horvat, Adriana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2487 TI - Utjecaj pandemije bolesti COVID-19 na hrvatsko tržište vina AU - Šimić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2400 TI - Utjecaj različitih postupaka dimljenja na koncentracije policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalnim mesnim proizvodima s područja Hercegovine AU - Puljić, Leona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - vup:2259 TI - The Influence of Fermenting Yeast on the Sensory Properties of Graševina Wine AU - Deak, Igor AU - Habschied, Kristina AU - Mesić, Josip AU - Babić, Jurislav AU - Kovačević, Dragan AU - Nedović, Viktor AU - Mastanjević, Krešimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2296 TI - Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Slavonskoj kobasici AU - Glavina, Vedran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2182 TI - Utjecaj različitih postupaka dimljenja na sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u domaćoj dimljenoj suhoj slanini AU - Markovčić, Mateo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2177 TI - EU fondovi u funkciji marketinga hrvatskih vina AU - Olujić, Karla DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2120 TI - Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu AU - Nadaždi, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1722 TI - Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica AU - Perković, Irena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1331 TI - Pasmine svinja za proizvodnju šunki (pršuta) AU - Oršolić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1308 TI - Razlike u tehnologiji proizvodnje slavonske i schwarzwaldske šunke AU - Lukačić, Teo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1328 TI - Konzerviranje tradicionalnih mesnih proizvoda sušenjem AU - Moretić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1318 TI - Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice) AU - Šimunović, Roberto DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1119 TI - Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja AU - Čeple, Dunja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1047 TI - Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke AU - Kušurin, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1043 TI - Fizikalno-kemijska svojstva i sastav masnih kiselina slavonske šunke AU - Bušić, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1051 TI - Kvarenje i greške pršuta AU - Kovačević, Vedrana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1063 TI - Metode konzerviranja u proizvodnji Dalmatinskog pršuta AU - Radalj, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:176 TI - Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine goveđeg mesa AU - Vidaković, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:178 TI - Kriprotektorsko djelovanje ß-glukana na miofibrilarne proteine pilećeg surimija AU - Friščić, Stjepan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:137 TI - Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena AU - Došen, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:131 TI - Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena AU - Ćosić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:95 TI - Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena AU - Šakić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - ptfos:2098 TI - Flour - Bread '13 : Proceedings of the 7th International Congress Flour - Bread '13 and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists AU - Altamirano-Fortoul, Rossana AU - Avdić, Gordan AU - Al-Dmoor, Hanee M. AU - Babić, Jurislav AU - Balaž, Davor AU - Balestra, Federica AU - Banjac, Vojislav AU - Banjari, Ines AU - Bartkiene, Elena AU - Beganović, I. AU - Bituh, Martina AU - Błaszczak, Wioletta AU - Bodroža-Solarov, Marija AU - Bosiljkov, Tomislav AU - Brnčić, Mladen AU - Budžaki, Sandra AU - Calviño, Adelina AU - Cizeikiene, Dalia AU - Colić Barić, Irena AU - Cvetković, Biljana AU - Čačić, Frane AU - Čukelj, Nikolina AU - Ćatović, Adnan AU - Ćurić, Duška AU - Dapčević Hadnađev, Tamara AU - Demin, Mirjana AU - Dimić, Gordana AU - Divković, Ivana AU - Dokić, Ljubica AU - Drezner, Georg AU - Dujmić, Filip AU - Dukić, Branimir AU - Dukić, Stojanka AU - Dura, Angela. AU - Dvojković, Krešimir AU - Filipčev, Bojana AU - Fišteš, Aleksandar AU - Fontana, Vedrana AU - Gadanec, Martina AU - Garzón, Raquel AU - Gianotti, Andrea AU - Grbić, Jasna AU - Habschied, Kristina AU - Hassan, Chek Zaini AU - Horvat, Daniela AU - Hrušková, Marie AU - Ismail, S. AU - Jamal, A. F. AU - Jambrec, Dubravka AU - Jovanov, Pavle AU - Jukić, Marko AU - Juodeikiene, Grazina AU - Jurković, Martina AU - Jurković, Zorica AU - Juul, Nils AU - Kal-Kausar, Mohd Amin AU - Karnaš, Maja AU - Keleković, Snježana AU - Kenjerić, Daniela AU - Keser, Irena AU - Klupsaite, Dovile AU - Koceva Komlenić, Daliborka AU - Kosović, Indira AU - Kovačević, Dragan AU - Kramarić, Matija AU - Krešić, Greta AU - Krstanović, Vinko AU - Krstonošić, Veljko AU - Kuleš, Anđa AU - Lončarević, Ivana AU - Lukinac, Jasmina AU - Lutrov, Kristina AU - Maksimović, Jovana AU - Mandić, Anamarija AU - Mandić, Milena Lela AU - Mankeviciene, Audrone AU - Marijanović-Vincetić, Dubravka AU - Mastanjević, Krešimir AU - Mastilović, Jasna AU - Mehić, D. AU - Mesarić, Josip AU - Meuser, F. AU - Miličević, Dijana AU - Milovanović, Ivan AU - Mišan, Aleksandra AU - Moslavac, Tihomir AU - Mrduljaš, Nikolina AU - Nedeljković, Nataša AU - Nikolić, Ivana AU - Nježić, Zvonko AU - Nosić, Tonka AU - Novotni, Dubravka AU - Pajin, Biljana AU - Panjkota Krbavčić, Ines AU - Pestorić, Mladenka AU - Pichler, Anita AU - Pinnavaia, Gian Gaetano AU - Plavšić, Dragana AU - Pojić, Milica AU - Pozderović, Andrija AU - Psodorov, Dragan AU - Psodorov, Đorđe AU - Ramli, K. AU - Ranilović, Jasmina AU - Regušić, Lidija AU - Rosell, Cristina Molina AU - Rumbak, Ivana AU - Rumora Samarin, Ivana AU - Sakač, Marijana AU - Sakač, Nikola AU - Selimović, Amel AU - Semaskiene, Roma AU - Slačanac, Vedran AU - Smerdel, Bojana AU - Sokolić-Mihalak, Darja AU - Sudar, Rezica AU - Suproniene, Skaidre AU - Suzila, I. AU - Šarić, Ljubiša AU - Šarkanj, Bojan AU - Šereš, Zita AU - Šimurina, Olivera AU - Šoronja Simović, Dragana AU - Šubarić, Drago AU - Šušnić, Saša AU - Švec, Ivan AU - Taneyo Saa, Danielle AU - Tišma, Marina AU - Torbica, Aleksandra AU - Ugarčić, Žaneta AU - Varga, Ana AU - Vidmantiene, Daiva. AU - Višekruna, I. AU - Vrana Špoljarić, Ivna AU - Vukić, Milan AU - Zavariz de Miranda, Martha AU - Zmaić, Krunoslav AU - Živković, Jasmina AU - Žižić, Vesna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - ptfos:2140 TI - Use of maize, soy and rice breadcrumbs in the formulation of the gluten free meatballs AU - Mastanjević, Krešimir AU - Jukić, Marko AU - Ugarčić, Žaneta AU - Kovačević, Dragan AU - Kosović, Indira AU - Koceva Komlenić, Daliborka AU - Kuleš, Anđa AU - Keleković, Snježana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:223 TI - Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje AU - Friščić, Stjepan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:884 TI - Utjecaj tehnoloških parametara, dodataka i mikrobne populacije na kvalitetu Slavonskog kulena AU - Suman, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:897 TI - Ostaci okratoksina A u sirovinama i proizvodima od svinjskog mesa nakon subkroničnog tretmana AU - Perši, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:748 TI - Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom i glicinom u proizvodnji domaće slavonske kobasice AU - Šimunić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:767 TI - Utjecaj masenog udjela kuhinjske soli na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva te zdravstvenu ispravnost domaće slavonske kobasice AU - Delonga, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:393 TI - Promjena kemijskog sastava i fizikalno-kemijskih svojstava domaće slavonske kobasice tijekom tehnološkog postupka proizvodnje AU - Šimunić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:917 TI - Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na različite uzorke mesa AU - Mastanjević, Krešimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:549 TI - Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu AU - Halt, Silvio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:484 TI - Tehnologija prerade i konzerviranja riba i morskih plodova u tvornici Irida d.o.o. u Daruvaru AU - Delonga, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:472 TI - Dimljenje i zrenje u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda AU - Sršan, Mirjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:620 TI - Određivanje krioprotektorske djelotvornosti trehaloze na uzorke pilećeg surimija diferencijalnom motridbenom kalorimetrijom (DSC) AU - Jovanovac, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:839 TI - Zaraženost mesa svinja s ličinkama Trichinella spiralis na području Osječko-baranjske županije AU - Dmitrović (udano Bekeš), Tijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -