TY - THES ID - ptfos:2616 TI - Utjecaj hrastovog drveta na aromatski profil vinskog destilata od sorte grožđa graševina AU - Konjarik, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2492 TI - Utjecaj hrastovog drveta na kvalitetu rakije od jabuka AU - Širić, Franjo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2370 TI - Reverzna osmoza i nanofiltracija: utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon AU - Ivić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2245 TI - Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa syrah AU - Patljak, Mićo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pfos:2659 TI - Promjene sadržaja biogenih amina tijekom proizvodnje vina sorte Sauvignon (Vitis vinifera L.) AU - Živković, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2179 TI - Mogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon AU - Blažević, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2163 TI - Utjecaj ambalaže i uvjeta skladištenja na polifenolni profil i senzorska svojstva crnih vina podregije Podunavlje AU - Kojić, Nebojša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pfos:2464 TI - Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah AU - Malčić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pfos:2454 TI - Utjecaj različitih sojeva kvasaca (Saccharomyces cerevisiae) na fermentaciju mošta i kvalitetu vina sorte cabarnet sauvignon (Vitis vinifera L.) AU - Juranić, Danijel DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1971 TI - Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem AU - Trgovac, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1394 TI - Primjena plinske kromatografije za određivanje sastava i udjela hlapivih komponenti različitih vrsta rakija s područja Hercegovine AU - Jurić, Doris DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1390 TI - Termofizikalna svojstva kukuruznog škroba modificiranog plinskom plazmom te natrij sulfatom i natrij tripolifosfatom AU - Vuković, Damir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pfos:1478 TI - Utjecaj imobilizacije stanica kvasca na prisutnost biogenih amina u pjenušavim vinima vinogorja Kutjevo proizvedenim različitim postupcima sekundarne fermentacije AU - Sablek, Stjepan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - vup:2189 TI - Biokemija: priručnik za vježbe AU - Škrabal, Svjetlana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - vup:2188 TI - Nadzor kakvoće i sigurnost hrane : priručnik za vježbe AU - Škrabal, Svjetlana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1198 TI - Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa AU - Horvat, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1156 TI - Uklanjanje nitrata iz otpadnih voda modificiranim nusproizvodima prehrambene industrije AU - Nujić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1136 TI - Pokazatelji i indeksi kakvoće podzemnih i površinskih voda istočne Hrvatske AU - Kralj, Edgar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1046 TI - Prilagodba postojećeg sustava upravljanja kvalitetom organizacije na zahtjeve norme ISO 9001:2015 AU - Hećimović, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1113 TI - Proizvodnja rafiniranog etilnog alkohola iz melase šećerne repe modificiranim postupkom po Vogelbuschu AU - Šumanovac, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1045 TI - Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera AU - Tucaković, Mira DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1031 TI - Utjecaj temperatura termičkog procesa obrade i skladištenja na neke parametre sigurnosti i kvalitete kakaove mase AU - Leko, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pfos:774 TI - KAKVOĆA PJENUŠAVIH VINA VINOGORJA KUTJEVO PROIZVEDENIH RAZLIČITIM POSTUPCIMA SEKUNDARNE FERMENTACIJE AU - Previšić, Vlado DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:415 TI - Utjecaj dodatka kakao ljuske na svojstva kukuruznih ekstrudata AU - Vrdoljak, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:165 TI - Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca AU - Slišković, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:163 TI - Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa AU - Zečević, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:319 TI - Utjecaj dodatka pektina na fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa AU - Njegač, Jasmina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:120 TI - Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda AU - Huzjak, Đurđica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pfos:418 TI - UTJECAJ FERMENTACIJE IMOBILIZIRANIM STANICAMA KVASCA NA PRISUTNOST BIOGNIH AMINA U NEKIM CRVENIM VINIMA VINOGORJA KUTJEVO AU - Jurčić, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:100 TI - Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija AU - Roth, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:725 TI - Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke AU - Prce, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vup:547 TI - FILTERI U PROIZVODNJI VINA AU - Friš, Dolores DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vup:528 TI - KVALITETA VINA SORTE "ZELENAC KUTJEVO" AU - Banožić, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vup:529 TI - PRIMJENA PEKTOLIČKIH ENZIMA U PROIZVODNJI BIJELIH VINA AU - Jančar, Zoran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:920 TI - Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome AU - Lukić, Igor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:838 TI - HACCP sustav u pogonu za preradu mlijeka AU - Zagrajšek, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - vup:2145 TI - Evaluation of the heavy metal resistant on biosensors for the purpose of biochemical oxygen demand measurements AU - Miličević, Borislav AU - Šubarić, Drago AU - Jašić, Midhat AU - Miličević, Radoslav AU - Troha, Ferdinad DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -