@mastersthesis{ptfos:2045, author = {{Rozman, Leon}}, title = {{Autohtoni mliječni proizvodi Republike Hrvatske}}, } @mastersthesis{ptfos:2085, author = {{Juranić, Zorica}}, title = {{Uzgoj micelija gljive Pleurotus ostreatus na različitim ostatcima iz poljoprivrede i prehrambene industrije}}, } @mastersthesis{ptfos:1991, author = {{Vukoje, Jelena}}, title = {{Ementaler - kralj svih sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:1990, author = {{Župan, Dajana}}, title = {{Camembert i Brie - Sirevi kraljeva}}, } @mastersthesis{ptfos:1969, author = {{Pranjić, Danijela}}, title = {{Mikrobiološke i fizikalno-kemijske analize mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:1880, author = {{Tomljanović, Marijana}}, title = {{Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki}}, } @mastersthesis{ptfos:1887, author = {{Mihalina, Marko}}, title = {{Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1886, author = {{Puškarić, Ela}}, title = {{Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza}}, } @mastersthesis{ptfos:1860, author = {{Domiter, Maja}}, title = {{Potrošači i funkcionalna hrana u Hrvatskoj - tržište funkcionalnih mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:1363, author = {{Huđek, Antonia}}, title = {{Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom u proizvodnji kuhanog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1197, author = {{Jager, Nina}}, title = {{Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica}}, } @mastersthesis{ptfos:1154, author = {{Sukačić, Jelena}}, title = {{Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca}}, } @mastersthesis{ptfos:1140, author = {{Šajatović, Tena}}, title = {{Mogućnost primjene različitih voćnih sokova za koagulaciju mlijeka u proizvodnji kuhanog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1021, author = {{Oršulić, Mladen}}, title = {{Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1019, author = {{Mišić, Ivana}}, title = {{Promjena boje Mozzarelle tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1022, author = {{Stuparić, Ana}}, title = {{Utjecaj udjela soli na parametre kakvoće sira tipa Feta}}, } @mastersthesis{ptfos:998, author = {{Ivešić, Ivona}}, title = {{Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu}}, } @mastersthesis{ptfos:994, author = {{Grgurovac, Maja}}, title = {{Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:349, author = {{Dobrijević, Zorana}}, title = {{Spektrofluorimetrijska analiza kiselo topljivih proteina kravljeg i kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:65, author = {{Mihovilović, Mia}}, title = {{Najznačajniji europski sirevi s plemenitim plijesnima}}, } @mastersthesis{ptfos:70, author = {{Horvat, Sandra}}, title = {{Industrijska proizvodnja probiotičkih mliječnih napitaka}}, } @mastersthesis{ptfos:72, author = {{Čičić, Ana}}, title = {{Autohtona i industrijska proizvodnja sira ementalera}}, } @phdthesis{ptfos:658, author = {{Lučan, Mirela}}, title = {{Utjecaj dodatka meda na kinetiku fermentacije i antibakterijska svojstva probiotičkih fermentiranih mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:323, author = {{Juras, Linda}}, title = {{Inhibicija Listeria monocytogenes probiotičkim bakterijama Bifidobacterium longum tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:701, author = {{Turi, Jelena}}, title = {{Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja}}, } @mastersthesis{ptfos:194, author = {{Kotarski, Ivana}}, title = {{Tehnološki postupci proizvodnje steriliziranog mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:375, author = {{Vidmar, Jelena}}, title = {{Proizvodnja novih tipova sireva na obiteljskom gospodarstvu Vidmar u Hrvatskoj Dubici}}, } @mastersthesis{ptfos:380, author = {{Čuljak, Marijana}}, title = {{Ispitivanje fermentacije kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka probiotičkom bakterijom Lactobacillus casei Lc-01}}, } @mastersthesis{ptfos:314, author = {{Strugačevac, Livia}}, title = {{Mikroflora svježeg mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:773, author = {{Jalšić, Valentina}}, title = {{Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom}}, } @mastersthesis{ptfos:774, author = {{Kvesić, Ivana}}, title = {{Utvrđivanje proizvodnih parametara autohtonih mliječnih proizvoda obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva}}, } @mastersthesis{ptfos:781, author = {{Tadić, Ivana}}, title = {{Izrada novih tipova namaza na osnovi svježeg sira i vrhnja}}, } @mastersthesis{ptfos:780, author = {{Tomas, Ana}}, title = {{Karakterizacija proizvodnje autohtonih sireva na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:949, author = {{Gubijan, Marina}}, title = {{Proizvodnja novih tipova polutvrdih sireva s dodacima na obiteljskom gospodarstvu}}, } @mastersthesis{ptfos:784, author = {{Biškup, Nikola}}, title = {{Razvoj novih proizvoda sa sirnim namazom}}, } @mastersthesis{ptfos:964, author = {{Plavšić, Josipa}}, title = {{Parametri proizvodnje i svojstva kozjeg sira proizvedenog na obiteljskom gospodarstvu u Bošnjacima}}, } @mastersthesis{ptfos:814, author = {{Marković, Tanja}}, title = {{Proizvodnja svježeg sira}}, } @mastersthesis{ptfos:797, author = {{Gradinjan, Maja}}, title = {{Proizvodnja novih vrsta svježeg zrnatog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:796, author = {{Gvozdanović, Andrea}}, title = {{Proizvodnja novog tipa Feta sira}}, } @mastersthesis{ptfos:799, author = {{Eškit, Marina}}, title = {{Fluorescencija peptidne frakcije kravljeg i kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:401, author = {{Žagar, Sanja}}, title = {{Fermentirani tekući mliječni proizvodi}}, } @mastersthesis{ptfos:400, author = {{Turi, Josipa}}, title = {{Proizvodni asortiman tvrtke "FERAVINO" d. o. o.}}, } @mastersthesis{ptfos:411, author = {{Varžić, Andrea}}, title = {{SIR TRAPIST}}, } @mastersthesis{ptfos:505, author = {{Presečan, Senka}}, title = {{Prebiotički učinak meda i antagonizam probiotičke bakterije Lactobacillus casei prema Listeria monocytogenes tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:510, author = {{Marketanović, Marija}}, title = {{Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:509, author = {{Marketanović, Željka}}, title = {{Analiza teksture polutvrdih sireva različitih proizvođača na hrvatskom tržištu}}, } @mastersthesis{ptfos:787, author = {{Berger, Natalia}}, title = {{Proizvodnja polutvrdih sireva na obiteljskom gospodarstvu Berger iz Varaždina}}, } @mastersthesis{ptfos:782, author = {{Fundak, Tamara}}, title = {{Proizvodnja sirne mozaik rolade sa šunkom}}, } @mastersthesis{ptfos:785, author = {{Kocijan, Ivana}}, title = {{Proizvodnja sirne rolade sa šunkom}}, } @mastersthesis{ptfos:548, author = {{Babić, Monika}}, title = {{Utjecaj dodatka meda na fermentaciju kravljeg, kozjeg i sojinog mlijeka bakterijom Lactobacillus casei-01}}, } @mastersthesis{ptfos:553, author = {{Buljević, Marina}}, title = {{Domaći kozji sir obiteljskog gospodarstva Buljević iz Osijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:554, author = {{Holubec, Ivana}}, title = {{Novi tip Paškog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:586, author = {{Kanižaj, Marijana}}, title = {{Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja}}, } @mastersthesis{ptfos:939, author = {{Biškup, Nikola}}, title = {{Proizvodni asortiman mljekare prehrambene industrije Vindija d.d. Varaždin}}, } @mastersthesis{ptfos:437, author = {{Jalšić, Valentina}}, title = {{Prouzvodni brendovi pivovare CALSBERG CROATIA d.o.o.}}, } @mastersthesis{ptfos:596, author = {{Hanjš, Petra}}, title = {{Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica tijekom čuvanja fermentiranih mlijeka s dodatkom meda pomoću Lactobacillus casei}}, } @mastersthesis{ptfos:615, author = {{Logožar, Maja}}, title = {{Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:854, author = {{Bertović, Kristina}}, title = {{Antagonizam Bifidobacterium longum tijekom fermentacije tri vrste mlijeka s dodatkom meda na baktriju Yersinia enterocolitica}}, } @mastersthesis{ptfos:621, author = {{Franić, Darija}}, title = {{Inhibicija rasta bakterije Listeria monocytogenes tijekom fermentacije mlijeka s dodatkom meda pomoću Bifidobacterium longum}}, } @mastersthesis{ptfos:2800, author = {{Baković, Ivanka}}, title = {{Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2551, author = {{Kovačević, Jelena}}, title = {{Proizvodnja mliječnih proizvoda u tvornici mliječnih proizvoda „BELJE“ d.d., Beli Manastir}}, } @mastersthesis{ptfos:2521, author = {{Berger, Natalija}}, title = {{Proizvodnja mlijeka i mliječnih proizvoda u d.d. Vindija, Varaždin}}, } @mastersthesis{ptfos:838, author = {{Zagrajšek, Goran}}, title = {{HACCP sustav u pogonu za preradu mlijeka}}, }