TY - GEN ID - ptfos:2816 TI - Oleogelovi kao nutritivno poboljšanje čokolade i krem-proizvoda - Plan upravljanja istraživačkim podacima AU - Ačkar, Đurđica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2719 TI - Utjecaj dodatka kore mandarine na svojstva kakaovih krem-proizvoda AU - Tisai, Patricija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2714 TI - Hladna plazma kao metoda dezinfekcije AU - Buček, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2625 TI - Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira AU - Šakić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2568 TI - Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda AU - Domjanović, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - ptfos:2565 TI - Nutrition as a scientific field in Croatia: bibliometric analysis of the period 2010 – 2020 AU - Hasenay, Sanda AU - Pehar, Franjo AU - Ačkar, Đurđica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2466 TI - Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti krumpira AU - Zmaić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2469 TI - Primjena različitih vrsta karboksimetil celuloze na svojstva instant kakao napitaka s dodanom kakaovom ljuskom AU - Lamešić, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2471 TI - Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda AU - Dragičević, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - ID - ptfos:2532 TI - Bibliometrijska analiza znanstvenih istraživanja nusproizvoda prehrambene industrije od 1976. do 2021. godine AU - Hasenay, Sanda AU - Ačkar, Đurđica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2379 TI - Čiste sobe AU - Slunjski, Natalija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2371 TI - Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka AU - Grbeš, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2363 TI - Osobna higijena u posluživanju hrane AU - Kligl, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2364 TI - Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske AU - Barišić, Veronika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - ptfos:2367 TI - Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa AU - Alibabić, Vildana AU - Bektašević, Mejra AU - Bevanda, Ivona AU - Blajić, Marko AU - Buneta, Anamarija AU - Ćorić, Nevena AU - Dedić, Samira AU - Djukić Koroljević, Zrinka AU - Drezner, Georg AU - Dujmić, Elena AU - Dvojković, Krešimir AU - Džaferović, Aida AU - Ergović Ravančić, Maja AU - Habuda-Stanić, Mirna AU - Hadžić, Nermina AU - Horvat, Daniela AU - Islamčevič Razboršek, Maša AU - Ivković, Jakov AU - Ižaković, Maja AU - Jelić, Petra AU - Jukić, Huska AU - Juras, Josip AU - Jurić, Anita AU - Karlović, Andrea AU - Kovačević Babić, Marija AU - Krešić, Greta AU - Krištofić, Branimir AU - Liović, Nikolina AU - Lončarić, Dina AU - Lovrić, Boris AU - Marček, Tihana AU - Novosel, Fides AU - Obradović, Valentina AU - Oraščanin, Melisa AU - Pandža, Nevena AU - Pavičić, Ivana AU - Pavlović, Hrvoje AU - Pečet, Andrej AU - Perić, Porin AU - Pleadin, Jelka AU - Primorac, Josipa AU - Simonič, Marjana AU - Sorić, Tamara AU - Šertović, Edina AU - Viljevac Vuletić, Marija AU - Vranešić Bender, Darija AU - Vukoja, Ivan AU - Zmijanović, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2490 TI - Utjecaj ekstruzije na biodostupnost selena i cinka u ekstrudiranim proizvodima s dodatkom agrofortificirane pšenice AU - Kajić, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2338 TI - Žudnja za hranom među ženama reproduktivne dobi AU - Šaravanja, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2330 TI - Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti AU - Pavličević, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2193 TI - Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera AU - Botunac, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2184 TI - Krem-proizvodi AU - Smiljanović, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2180 TI - Prakticiranje brzih dijeta među polaznicima teretana AU - Bratuševac, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2171 TI - Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza AU - Pukec, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2167 TI - Primjena tropa aronije u proizvodnji ekstrudiranih snack proizvoda AU - Lukanec, Ena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2166 TI - Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija AU - Šimunović, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2165 TI - Utjecaj intermitentnog posta na glikemijsku varijabilnost u zdravih osoba AU - Šimić, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - ptfos:2594 TI - Hranom do zdravlja : knjiga sažetaka s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2093 TI - Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade AU - Milošević, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - ptfos:2083 TI - Hranom do zdravlja : zbornik radova s 12. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa AU - Arapcheska, Mila AU - Bečić, Ivana AU - Bočkor, Luka AU - Čoklo, Miran AU - Dervišević, Lejla AU - Dolanc, Ivan AU - Gajdoš Kljusurić, Jasenka AU - Hajrulai-Musliu, Zehra AU - Isaković, Senita AU - Ivanović, Marko AU - Karahmet, Enver AU - Kenjerić, Daniela AU - Keser, Irena AU - Kokot, Karmen AU - Lončarić, Petra AU - Milidrag, Ardea AU - Molnar, Dunja AU - Nikolić-Pavljašević, Suzana AU - Omeragić, Emina AU - Oraščanin, Melisa AU - Podvorac, Diana AU - Sorić, Tamara AU - Suljić, Una AU - Šabanović, Marizela AU - Šarac, Jelena AU - Šatrović, Edin AU - Šertović, Edina AU - Tomović, Vladimir AU - Toroman, Almir AU - Tušek, Kristina AU - Tuteska, Jovanka AU - Uzunov, Risto AU - Vujadinović, Dragan AU - Vukić, Milan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2121 TI - Učestalost i karakteristike simptoma ortoreksije nervoze među polaznicima teretana AU - Ružman, Edita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2110 TI - Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi AU - Gudelj, Veronika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2104 TI - Trendovi u statusu uhranjenosti i kardiometaboličkom riziku djece u prvom i trećem razredu osnovne škole AU - Marasović, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2090 TI - Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu AU - Jurić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2103 TI - Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja i pulsirajućeg električnog polja na acetiliranje nativnog krumpirovog škroba AU - Herceg (rođ. Harmadi), Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2091 TI - Utjecaj vremena miješanja na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu AU - Jurkić, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1981 TI - Higijena i sanitacija u proizvodnji vina AU - Dragičević, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1973 TI - Dobra higijenska praksa u institucijskim kuhinjama AU - Kraljević, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1971 TI - Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem AU - Trgovac, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1956 TI - Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije AU - Fišer, Dorotea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1948 TI - Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade AU - Vincek, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1984 TI - Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova AU - Grgić, Ivanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1943 TI - Prehrambene navike koje pogoršavaju gastrointestinalne simptome kod sindroma iritabilnog crijeva u mlađoj odrasloj populaciji AU - Sudar, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1881 TI - Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz duhanskog otpada primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja AU - Grgić, Jovana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1884 TI - Karakteristike prehrane pacijenata s nealkoholnom masnom bolesti jetre i arterijskom hipertenzijom AU - Mandarić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1809 TI - Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade AU - Anić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1816 TI - Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza AU - Romić, Mirjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1818 TI - Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda AU - Katić, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1789 TI - Utjecaj različitih emulgatora na svojstva tamne i mliječne čokolade AU - Jurašinović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1526 TI - Karakteristike prehrane u osoba oboljelih od karcinoma debelog crijeva AU - Kunac, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1516 TI - Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije AU - Tkalec, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1514 TI - Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača AU - Stojanović, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - ptfos:2152 TI - Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 17. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova AU - Andrejaš, Martina AU - Anđić, Martina AU - Avdić, Gordan AU - Barbaro, Tea AU - Bašić, Anita AU - Budim, Barbara AU - Buhin Šturlić, Zrinka AU - Cvetnić, Matija AU - Čelan, Antonija AU - Čikanović, Dora AU - Čizmić, Bruno AU - Ćehajić, Adnan AU - Ćosić, Jasenka AU - Ćosić, Marija AU - Domanovac, Tomislav AU - Dragović-Uzelac, Verica AU - Dvojković, Karolina AU - Đikić, Domagoj AU - Fabijančić, Irena AU - Findrik Blažević, Zvjezdana AU - Frančić, Tajana AU - Grgas, Dijana AU - Hardi, Matija AU - Iličković, Zoran AU - Jakobek, Lidija AU - Jakovljević, Ivana AU - Jašić, Midhat AU - Jozinović, Stjepan AU - Jukić, Marija AU - Jukić, Slavica AU - Knežević, Nada AU - Kojić, Nebojša AU - Kolar, Ivan AU - Kovačević, Antonija AU - Kristek, Kristina AU - Kučić Grgić, Dajana AU - Kuzmanić, Nenad AU - Landeka Dragičević, Tibela AU - Landeka Jurčević, Irena AU - Leko, Josip AU - Leskovac, Mirela AU - Lovrinčić, Ema AU - Lučić Blagojević, Sanja AU - Lukić, Barbara AU - Marković, Neven AU - Martini, Marta AU - Matić, Petra AU - Mihaljević, Ana AU - Miklečić, Josip AU - Mikulić, Boris AU - Miličević, Dijana AU - Miloloža, Martina AU - Miškić, Ana AU - Mitar, Anamarija AU - Muhamedbegović, Benjamin AU - Mutavdžija, Petra AU - Novak, Mateja AU - Ocelić Bulatović, Vesna AU - Oršolić, Davor AU - Palfi, Marina AU - Pavković, Nikolina AU - Pavlović Šijanović, Sanja AU - Pehnec, Gordana AU - Prlić Kardum, Jasna AU - Radman, Sanja AU - Sever Štruki, Zdravka AU - Stepanić, Višnja AU - Stipišić, Renato AU - Stojanović, Maja AU - Sudar, Martina AU - Svilović, Sandra AU - Šabić, Monika AU - Šipalo, Toni AU - Štefanac, Tea AU - Šubarić, Drago AU - Uzunović, Faik AU - Vrbić, Lucija AU - Vuković Domanovac, Marija AU - Žužul, Silva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1501 TI - Simptomatika sindroma iritabilnog crijeva i karakteristike prehrane u odrasloj populaciji AU - Dragičević, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1502 TI - Profil bioaktivnih tvari kakaove ljuske i utjecaj obrade hladnom plazmom na njihov sastav i udio AU - Križić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1507 TI - Primjena ekstruzije sa superkritičnim \(CO_{2}\) u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda AU - Panak Balentić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1489 TI - Prehrambene i životne navike sedmogodišnje djece s područja grada Osijeka AU - Huzjak, Boris DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1488 TI - Prehrana oboljelih od Parkinsonove bolesti AU - Kolarić, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1442 TI - Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba AU - Tušek, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1444 TI - Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije AU - Šušnjar, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1478 TI - Primjena ATP bioluminiscencije u kontroli higijene pogona prehrambene industrije AU - Raštegorac (Bagarić), Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1390 TI - Termofizikalna svojstva kukuruznog škroba modificiranog plinskom plazmom te natrij sulfatom i natrij tripolifosfatom AU - Vuković, Damir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1400 TI - Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma AU - Blaž, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1362 TI - Fizikalna svojstva i udio ergot alkaloida u kukuruznim snack proizvodima s dodatkom raženih posija AU - Barišić, Veronika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1395 TI - Procjena energetske vrijednosti i nutritivnog sastava jelovnika u dječjem vrtiću "Pčelica" u Vrgorcu AU - Maršić, Andrijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - vup:1222 TI - Textural and sensory characteristics of extruded snacks prepared from corn and carrot powder with ascorbic acid addition AU - Obradović, Valentina AU - Babić, Jurislav AU - Jozinović, Antun AU - Ačkar, Đurđica AU - Panak Balentić, Jelena AU - Grec, Marijana AU - Šubarić, Drago DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1358 TI - Primjena kemometrijskih metoda i prediktivnih matematičkih modela u razvrstavanju i analizi sirovina AU - Bošnjaković, Zvonimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1222 TI - Prehrana oboljelih od Alzheimerove bolesti AU - Bašnec, Anja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1344 TI - Proizvodne linije Tvornice Karolina d.o.o. AU - Kotris, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1354 TI - Proizvodnja čokolade u tvornici Kandit AU - Tomljenović, Stjepana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1334 TI - Dobra higijenska praksa u proizvodnji hrane AU - Radman, Pamela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1200 TI - Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna AU - Radeljić, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1332 TI - Sredstva za dezinfekciju u prehrambenoj industriji AU - Puškarić, Ela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1199 TI - Udio ergot alkaloida i fizikalna svojstva tjestenine s dodatkom raži AU - Mikulinjak, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1198 TI - Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa AU - Horvat, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1226 TI - Znanja i stavovi o prehrani te prehrambene navike adolescenata u općini Bačka Topola AU - Sekulić, Nataša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1176 TI - Fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pogače buče proizvedenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom AU - Faletar, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1175 TI - Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje AU - Majstorović, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1173 TI - Utjecaj dodatka pogače lješnjaka na svojstva kukuruznih ekstrudata dobivenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom AU - Malenica, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1172 TI - Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija AU - Banović, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1295 TI - Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine – utjecaj udjela ječma i procesnih parametara AU - Kosović, Indira DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1124 TI - Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata AU - Mađarić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1024 TI - Socioekonomski status i stanje uhranjenosti djece školskog uzrasta s područja grada Osijeka AU - Sović, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1028 TI - Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije AU - Jakobović, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1010 TI - Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana) AU - Jozinović, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1058 TI - Proizvodnja žele, pjenastih i bombonskih proizvoda u tvornici Kandit AU - Šušnjar, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1009 TI - Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks AU - Leovac, Suzana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1033 TI - Učinkovitost dezinfekcije vode za ljudsku potrošnju u vodoopskrbnom sustavu grada Šibenika AU - Jurković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1113 TI - Proizvodnja rafiniranog etilnog alkohola iz melase šećerne repe modificiranim postupkom po Vogelbuschu AU - Šumanovac, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1045 TI - Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera AU - Tucaković, Mira DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1031 TI - Utjecaj temperatura termičkog procesa obrade i skladištenja na neke parametre sigurnosti i kvalitete kakaove mase AU - Leko, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:997 TI - Utjecaj lecitina na svojstva namaza od kikirikija AU - Džakić, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:348 TI - Određivanje mikrobne populacije zraka u različitim uvjetima AU - Katalinić, Zvonimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:647 TI - Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije AU - Jozinović, Antun DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:165 TI - Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca AU - Slišković, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:163 TI - Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa AU - Zečević, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:148 TI - Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke AU - Serdarušić, Neven DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:319 TI - Utjecaj dodatka pektina na fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa AU - Njegač, Jasmina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - vup:1223 TI - Physico-chemical Properties of Corn Extrudates Enriched with Tomato Powder and Ascorbic Acid AU - Obradović, Valentina AU - Babić, Jurislav AU - Šubarić, Drago AU - Jozinović, Antun AU - Ačkar, Đurđica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:10 TI - Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji AU - Ervačić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:138 TI - Mikrobiološka kontaminacija površina i predmeta opće uporabe AU - Mezedi, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:9 TI - Zbrinjavanje krutog otpada u industriji voća i povrća AU - Jakobović, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:135 TI - Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodacima različitih nusproizvoda prehrambene industrije AU - Marić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:23 TI - Usporedba provedbe službenih kontrola higijene pogona prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj i nekim zemljama svijeta AU - Novoselić, Kasandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:45 TI - Higijena i sanitacija u proizvodnji maslinovog ulja AU - Tarnai, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:120 TI - Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda AU - Huzjak, Đurđica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:62 TI - Sladila u konditorskoj industriji AU - Lacković, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:118 TI - Utjecaj postupka slađenja na kakvoću sladova golozrnog ječma sorti Poljoprivrednog instituta Osijek AU - Vacek, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:105 TI - Procjena rizičnih čimbenika za obolijevanje od karcinoma debelog crijeva povezanih s prehrambenim i životnim navikama studentske populacije AU - Ostrognjaj, Tihana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:660 TI - Utjecaj temperature i dodataka na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva kukuruznih ekstrudata AU - Obradović, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:100 TI - Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija AU - Roth, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:94 TI - Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice AU - Tanasković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - vup:1224 TI - Improvement of nutritional and functional properties of extruded food products AU - Obradović, Valentina AU - Babić, Jurislav AU - Šubarić, Drago AU - Ačkar, Đurđica AU - Jozinović, Antun DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:693 TI - Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži AU - Gelemanović, Marta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:185 TI - Kontrola higijene pogona prehrambene industrije AU - Džakić, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:724 TI - Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice AU - Pušić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:702 TI - Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba AU - Miljević, Duška DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:704 TI - Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva" AU - Kramarić, Matija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:329 TI - Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira AU - Lendić, Dražen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:821 TI - Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak AU - Sajdl, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:714 TI - Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata AU - Zeko, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:529 TI - Sanitacija i biofilmovi AU - Grec, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:743 TI - Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice AU - Bojanić, Maria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:742 TI - Utjecaj vlažnosti kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata AU - Varžić, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:741 TI - Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata AU - Vračević, Ružica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:248 TI - CIP sustav AU - Panak, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:746 TI - Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata AU - Pavoković, Mariana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:238 TI - HACCP sustav u preradi voća i povrća AU - Ramljak, Vanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:791 TI - Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa kukuruzne krupice s heljdinim i kestenovim brašnom AU - Jozinović, Antun DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:923 TI - Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice AU - Ačkar, Đurđica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -