@misc{ptfos:2816, author = {{Ačkar, Đurđica}}, title = {{Oleogelovi kao nutritivno poboljšanje čokolade i krem-proizvoda - Plan upravljanja istraživačkim podacima}}, } @mastersthesis{ptfos:2719, author = {{Tisai, Patricija}}, title = {{Utjecaj dodatka kore mandarine na svojstva kakaovih krem-proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2714, author = {{Buček, Monika}}, title = {{Hladna plazma kao metoda dezinfekcije}}, } @mastersthesis{ptfos:2625, author = {{Šakić, Katarina}}, title = {{Svojstva pasti i gelova škrobova različitih sorti krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:2568, author = {{Domjanović, Iva}}, title = {{Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda}}, } @article{ptfos:2565, author = {{Hasenay, Sanda and Pehar, Franjo and Ačkar, Đurđica}}, title = {{Nutrition as a scientific field in Croatia: bibliometric analysis of the period 2010 – 2020}}, } @mastersthesis{ptfos:2466, author = {{Zmaić, Valentina}}, title = {{Izolacija i karakterizacija škroba iz različitih sorti krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:2469, author = {{Lamešić, Sandra}}, title = {{Primjena različitih vrsta karboksimetil celuloze na svojstva instant kakao napitaka s dodanom kakaovom ljuskom}}, } @mastersthesis{ptfos:2471, author = {{Dragičević, Marina}}, title = {{Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda}}, } @misc{ptfos:2532, author = {{Hasenay, Sanda and Ačkar, Đurđica}}, title = {{Bibliometrijska analiza znanstvenih istraživanja nusproizvoda prehrambene industrije od 1976. do 2021. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:2379, author = {{Slunjski, Natalija}}, title = {{Čiste sobe}}, } @mastersthesis{ptfos:2371, author = {{Grbeš, Josipa}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka}}, } @mastersthesis{ptfos:2363, author = {{Kligl, Katarina}}, title = {{Osobna higijena u posluživanju hrane}}, } @phdthesis{ptfos:2364, author = {{Barišić, Veronika}}, title = {{Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske}}, } @book{ptfos:2367, author = {{Alibabić, Vildana and Bektašević, Mejra and Bevanda, Ivona and Blajić, Marko and Buneta, Anamarija and Ćorić, Nevena and Dedić, Samira and Djukić Koroljević, Zrinka and Drezner, Georg and Dujmić, Elena and Dvojković, Krešimir and Džaferović, Aida and Ergović Ravančić, Maja and Habuda-Stanić, Mirna and Hadžić, Nermina and Horvat, Daniela and Islamčevič Razboršek, Maša and Ivković, Jakov and Ižaković, Maja and Jelić, Petra and Jukić, Huska and Juras, Josip and Jurić, Anita and Karlović, Andrea and Kovačević Babić, Marija and Krešić, Greta and Krištofić, Branimir and Liović, Nikolina and Lončarić, Dina and Lovrić, Boris and Marček, Tihana and Novosel, Fides and Obradović, Valentina and Oraščanin, Melisa and Pandža, Nevena and Pavičić, Ivana and Pavlović, Hrvoje and Pečet, Andrej and Perić, Porin and Pleadin, Jelka and Primorac, Josipa and Simonič, Marjana and Sorić, Tamara and Šertović, Edina and Viljevac Vuletić, Marija and Vranešić Bender, Darija and Vukoja, Ivan and Zmijanović, Ivan}}, title = {{Hranom do zdravlja : zbornik radova s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa}}, } @phdthesis{ptfos:2490, author = {{Kajić, Nikolina}}, title = {{Utjecaj ekstruzije na biodostupnost selena i cinka u ekstrudiranim proizvodima s dodatkom agrofortificirane pšenice}}, } @mastersthesis{ptfos:2338, author = {{Šaravanja, Andrea}}, title = {{Žudnja za hranom među ženama reproduktivne dobi}}, } @mastersthesis{ptfos:2330, author = {{Pavličević, Katarina}}, title = {{Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti}}, } @mastersthesis{ptfos:2193, author = {{Botunac, Marija}}, title = {{Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:2184, author = {{Smiljanović, Martina}}, title = {{Krem-proizvodi}}, } @mastersthesis{ptfos:2180, author = {{Bratuševac, Petra}}, title = {{Prakticiranje brzih dijeta među polaznicima teretana}}, } @mastersthesis{ptfos:2171, author = {{Pukec, Andrija}}, title = {{Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza}}, } @mastersthesis{ptfos:2167, author = {{Lukanec, Ena}}, title = {{Primjena tropa aronije u proizvodnji ekstrudiranih snack proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2166, author = {{Šimunović, Sara}}, title = {{Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pirovih posija}}, } @mastersthesis{ptfos:2165, author = {{Šimić, Marko}}, title = {{Utjecaj intermitentnog posta na glikemijsku varijabilnost u zdravih osoba}}, } @book{ptfos:2594, title = {{Hranom do zdravlja : knjiga sažetaka s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa}}, } @mastersthesis{ptfos:2093, author = {{Milošević, Ines}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade}}, } @book{ptfos:2083, author = {{Arapcheska, Mila and Bečić, Ivana and Bočkor, Luka and Čoklo, Miran and Dervišević, Lejla and Dolanc, Ivan and Gajdoš Kljusurić, Jasenka and Hajrulai-Musliu, Zehra and Isaković, Senita and Ivanović, Marko and Karahmet, Enver and Kenjerić, Daniela and Keser, Irena and Kokot, Karmen and Lončarić, Petra and Milidrag, Ardea and Molnar, Dunja and Nikolić-Pavljašević, Suzana and Omeragić, Emina and Oraščanin, Melisa and Podvorac, Diana and Sorić, Tamara and Suljić, Una and Šabanović, Marizela and Šarac, Jelena and Šatrović, Edin and Šertović, Edina and Tomović, Vladimir and Toroman, Almir and Tušek, Kristina and Tuteska, Jovanka and Uzunov, Risto and Vujadinović, Dragan and Vukić, Milan}}, title = {{Hranom do zdravlja : zbornik radova s 12. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa}}, } @mastersthesis{ptfos:2121, author = {{Ružman, Edita}}, title = {{Učestalost i karakteristike simptoma ortoreksije nervoze među polaznicima teretana}}, } @mastersthesis{ptfos:2110, author = {{Gudelj, Veronika}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi}}, } @mastersthesis{ptfos:2104, author = {{Marasović, Kristina}}, title = {{Trendovi u statusu uhranjenosti i kardiometaboličkom riziku djece u prvom i trećem razredu osnovne škole}}, } @mastersthesis{ptfos:2090, author = {{Jurić, Ivana}}, title = {{Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu}}, } @mastersthesis{ptfos:2103, author = {{Herceg (rođ. Harmadi), Kristina}}, title = {{Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja i pulsirajućeg električnog polja na acetiliranje nativnog krumpirovog škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:2091, author = {{Jurkić, Marijana}}, title = {{Utjecaj vremena miješanja na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu}}, } @mastersthesis{ptfos:1981, author = {{Dragičević, Marina}}, title = {{Higijena i sanitacija u proizvodnji vina}}, } @mastersthesis{ptfos:1973, author = {{Kraljević, Tena}}, title = {{Dobra higijenska praksa u institucijskim kuhinjama}}, } @mastersthesis{ptfos:1971, author = {{Trgovac, Mirela}}, title = {{Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem}}, } @mastersthesis{ptfos:1956, author = {{Fišer, Dorotea}}, title = {{Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije}}, } @mastersthesis{ptfos:1948, author = {{Vincek, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva tamne čokolade}}, } @phdthesis{ptfos:1984, author = {{Grgić, Ivanka}}, title = {{Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova}}, } @mastersthesis{ptfos:1943, author = {{Sudar, Valentina}}, title = {{Prehrambene navike koje pogoršavaju gastrointestinalne simptome kod sindroma iritabilnog crijeva u mlađoj odrasloj populaciji}}, } @mastersthesis{ptfos:1881, author = {{Grgić, Jovana}}, title = {{Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz duhanskog otpada primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1884, author = {{Mandarić, Jelena}}, title = {{Karakteristike prehrane pacijenata s nealkoholnom masnom bolesti jetre i arterijskom hipertenzijom}}, } @mastersthesis{ptfos:1809, author = {{Anić, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka kakao maslac ekvivalenata na svojstva tamne i mliječne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:1816, author = {{Romić, Mirjana}}, title = {{Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza}}, } @mastersthesis{ptfos:1818, author = {{Katić, Luka}}, title = {{Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda}}, } @mastersthesis{ptfos:1789, author = {{Jurašinović, Marijana}}, title = {{Utjecaj različitih emulgatora na svojstva tamne i mliječne čokolade}}, } @mastersthesis{ptfos:1526, author = {{Kunac, Marina}}, title = {{Karakteristike prehrane u osoba oboljelih od karcinoma debelog crijeva}}, } @mastersthesis{ptfos:1516, author = {{Tkalec, Ivana}}, title = {{Svojstva kukuruznog škroba modificiranog pri različitim temperaturnim profilima ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:1514, author = {{Stojanović, Filip}}, title = {{Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača}}, } @book{ptfos:2152, author = {{Andrejaš, Martina and Anđić, Martina and Avdić, Gordan and Barbaro, Tea and Bašić, Anita and Budim, Barbara and Buhin Šturlić, Zrinka and Cvetnić, Matija and Čelan, Antonija and Čikanović, Dora and Čizmić, Bruno and Ćehajić, Adnan and Ćosić, Jasenka and Ćosić, Marija and Domanovac, Tomislav and Dragović-Uzelac, Verica and Dvojković, Karolina and Đikić, Domagoj and Fabijančić, Irena and Findrik Blažević, Zvjezdana and Frančić, Tajana and Grgas, Dijana and Hardi, Matija and Iličković, Zoran and Jakobek, Lidija and Jakovljević, Ivana and Jašić, Midhat and Jozinović, Stjepan and Jukić, Marija and Jukić, Slavica and Knežević, Nada and Kojić, Nebojša and Kolar, Ivan and Kovačević, Antonija and Kristek, Kristina and Kučić Grgić, Dajana and Kuzmanić, Nenad and Landeka Dragičević, Tibela and Landeka Jurčević, Irena and Leko, Josip and Leskovac, Mirela and Lovrinčić, Ema and Lučić Blagojević, Sanja and Lukić, Barbara and Marković, Neven and Martini, Marta and Matić, Petra and Mihaljević, Ana and Miklečić, Josip and Mikulić, Boris and Miličević, Dijana and Miloloža, Martina and Miškić, Ana and Mitar, Anamarija and Muhamedbegović, Benjamin and Mutavdžija, Petra and Novak, Mateja and Ocelić Bulatović, Vesna and Oršolić, Davor and Palfi, Marina and Pavković, Nikolina and Pavlović Šijanović, Sanja and Pehnec, Gordana and Prlić Kardum, Jasna and Radman, Sanja and Sever Štruki, Zdravka and Stepanić, Višnja and Stipišić, Renato and Stojanović, Maja and Sudar, Martina and Svilović, Sandra and Šabić, Monika and Šipalo, Toni and Štefanac, Tea and Šubarić, Drago and Uzunović, Faik and Vrbić, Lucija and Vuković Domanovac, Marija and Žužul, Silva}}, title = {{Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 17. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova}}, } @mastersthesis{ptfos:1501, author = {{Dragičević, Josipa}}, title = {{Simptomatika sindroma iritabilnog crijeva i karakteristike prehrane u odrasloj populaciji}}, } @mastersthesis{ptfos:1502, author = {{Križić, Ivana}}, title = {{Profil bioaktivnih tvari kakaove ljuske i utjecaj obrade hladnom plazmom na njihov sastav i udio}}, } @phdthesis{ptfos:1507, author = {{Panak Balentić, Jelena}}, title = {{Primjena ekstruzije sa superkritičnim \(CO_{2}\) u razvoju nutritivno obogaćenih snack proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:1489, author = {{Huzjak, Boris}}, title = {{Prehrambene i životne navike sedmogodišnje djece s područja grada Osijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:1488, author = {{Kolarić, Barbara}}, title = {{Prehrana oboljelih od Parkinsonove bolesti}}, } @mastersthesis{ptfos:1442, author = {{Tušek, Ines}}, title = {{Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko-amiloznog kukuruznog škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:1444, author = {{Šušnjar, Petra}}, title = {{Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:1478, author = {{Raštegorac (Bagarić), Josipa}}, title = {{Primjena ATP bioluminiscencije u kontroli higijene pogona prehrambene industrije}}, } @mastersthesis{ptfos:1390, author = {{Vuković, Damir}}, title = {{Termofizikalna svojstva kukuruznog škroba modificiranog plinskom plazmom te natrij sulfatom i natrij tripolifosfatom}}, } @mastersthesis{ptfos:1400, author = {{Blaž, Nikolina}}, title = {{Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:1362, author = {{Barišić, Veronika}}, title = {{Fizikalna svojstva i udio ergot alkaloida u kukuruznim snack proizvodima s dodatkom raženih posija}}, } @mastersthesis{ptfos:1395, author = {{Maršić, Andrijana}}, title = {{Procjena energetske vrijednosti i nutritivnog sastava jelovnika u dječjem vrtiću "Pčelica" u Vrgorcu}}, } @article{vup:1222, author = {{Obradović, Valentina and Babić, Jurislav and Jozinović, Antun and Ačkar, Đurđica and Panak Balentić, Jelena and Grec, Marijana and Šubarić, Drago}}, title = {{Textural and sensory characteristics of extruded snacks prepared from corn and carrot powder with ascorbic acid addition}}, } @mastersthesis{ptfos:1358, author = {{Bošnjaković, Zvonimir}}, title = {{Primjena kemometrijskih metoda i prediktivnih matematičkih modela u razvrstavanju i analizi sirovina}}, } @mastersthesis{ptfos:1222, author = {{Bašnec, Anja}}, title = {{Prehrana oboljelih od Alzheimerove bolesti}}, } @mastersthesis{ptfos:1344, author = {{Kotris, Maja}}, title = {{Proizvodne linije Tvornice Karolina d.o.o.}}, } @mastersthesis{ptfos:1354, author = {{Tomljenović, Stjepana}}, title = {{Proizvodnja čokolade u tvornici Kandit}}, } @mastersthesis{ptfos:1334, author = {{Radman, Pamela}}, title = {{Dobra higijenska praksa u proizvodnji hrane}}, } @mastersthesis{ptfos:1200, author = {{Radeljić, Anđela}}, title = {{Utjecaj temperaturnog profila ekstruzije na svojstva pšeničnog i ječmenog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1332, author = {{Puškarić, Ela}}, title = {{Sredstva za dezinfekciju u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:1199, author = {{Mikulinjak, Mateja}}, title = {{Udio ergot alkaloida i fizikalna svojstva tjestenine s dodatkom raži}}, } @mastersthesis{ptfos:1198, author = {{Horvat, Andrea}}, title = {{Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:1226, author = {{Sekulić, Nataša}}, title = {{Znanja i stavovi o prehrani te prehrambene navike adolescenata u općini Bačka Topola}}, } @mastersthesis{ptfos:1176, author = {{Faletar, Ana}}, title = {{Fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pogače buče proizvedenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom}}, } @mastersthesis{ptfos:1175, author = {{Majstorović, Tamara}}, title = {{Proizvodnja kukuruznih ekstrudata superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom s dodatkom odmašćene pogače industrijske konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:1173, author = {{Malenica, Josip}}, title = {{Utjecaj dodatka pogače lješnjaka na svojstva kukuruznih ekstrudata dobivenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom}}, } @mastersthesis{ptfos:1172, author = {{Banović, Marija}}, title = {{Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija}}, } @phdthesis{ptfos:1295, author = {{Kosović, Indira}}, title = {{Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine – utjecaj udjela ječma i procesnih parametara}}, } @mastersthesis{ptfos:1124, author = {{Mađarić, Josipa}}, title = {{Karakteristike prehrane u odnosu na crte ličnosti srednjoškolaca i studenata}}, } @mastersthesis{ptfos:1024, author = {{Sović, Ivana}}, title = {{Socioekonomski status i stanje uhranjenosti djece školskog uzrasta s područja grada Osijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:1028, author = {{Jakobović, Ivana}}, title = {{Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije}}, } @mastersthesis{ptfos:1010, author = {{Jozinović, Kristina}}, title = {{Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana)}}, } @mastersthesis{ptfos:1058, author = {{Šušnjar, Petra}}, title = {{Proizvodnja žele, pjenastih i bombonskih proizvoda u tvornici Kandit}}, } @mastersthesis{ptfos:1009, author = {{Leovac, Suzana}}, title = {{Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks}}, } @mastersthesis{ptfos:1033, author = {{Jurković, Ivana}}, title = {{Učinkovitost dezinfekcije vode za ljudsku potrošnju u vodoopskrbnom sustavu grada Šibenika}}, } @mastersthesis{ptfos:1113, author = {{Šumanovac, Sanja}}, title = {{Proizvodnja rafiniranog etilnog alkohola iz melase šećerne repe modificiranim postupkom po Vogelbuschu}}, } @mastersthesis{ptfos:1045, author = {{Tucaković, Mira}}, title = {{Sprječavanje nastanka boje tijekom proizvodnje bijelog šećera}}, } @mastersthesis{ptfos:1031, author = {{Leko, Ivana}}, title = {{Utjecaj temperatura termičkog procesa obrade i skladištenja na neke parametre sigurnosti i kvalitete kakaove mase}}, } @mastersthesis{ptfos:997, author = {{Džakić, Mirela}}, title = {{Utjecaj lecitina na svojstva namaza od kikirikija}}, } @mastersthesis{ptfos:348, author = {{Katalinić, Zvonimir}}, title = {{Određivanje mikrobne populacije zraka u različitim uvjetima}}, } @phdthesis{ptfos:647, author = {{Jozinović, Antun}}, title = {{Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije}}, } @mastersthesis{ptfos:165, author = {{Slišković, Sanja}}, title = {{Svojstva ekstrudata na bazi kukuruzne krupice s dodatkom izluženih repinih rezanaca}}, } @mastersthesis{ptfos:163, author = {{Zečević, Antonio}}, title = {{Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:148, author = {{Serdarušić, Neven}}, title = {{Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodatkom tropa jabuke}}, } @mastersthesis{ptfos:319, author = {{Njegač, Jasmina}}, title = {{Utjecaj dodatka pektina na fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa}}, } @article{vup:1223, author = {{Obradović, Valentina and Babić, Jurislav and Šubarić, Drago and Jozinović, Antun and Ačkar, Đurđica}}, title = {{Physico-chemical Properties of Corn Extrudates Enriched with Tomato Powder and Ascorbic Acid}}, } @mastersthesis{ptfos:10, author = {{Ervačić, Josipa}}, title = {{Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:138, author = {{Mezedi, Nina}}, title = {{Mikrobiološka kontaminacija površina i predmeta opće uporabe}}, } @mastersthesis{ptfos:9, author = {{Jakobović, Ivana}}, title = {{Zbrinjavanje krutog otpada u industriji voća i povrća}}, } @mastersthesis{ptfos:135, author = {{Marić, Marija}}, title = {{Određivanje glikemijskog indeksa kukuruznih snack proizvoda s dodacima različitih nusproizvoda prehrambene industrije}}, } @mastersthesis{ptfos:23, author = {{Novoselić, Kasandra}}, title = {{Usporedba provedbe službenih kontrola higijene pogona prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj i nekim zemljama svijeta}}, } @mastersthesis{ptfos:45, author = {{Tarnai, Tena}}, title = {{Higijena i sanitacija u proizvodnji maslinovog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:120, author = {{Huzjak, Đurđica}}, title = {{Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:62, author = {{Lacković, Ines}}, title = {{Sladila u konditorskoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:118, author = {{Vacek, Kristina}}, title = {{Utjecaj postupka slađenja na kakvoću sladova golozrnog ječma sorti Poljoprivrednog instituta Osijek}}, } @mastersthesis{ptfos:105, author = {{Ostrognjaj, Tihana}}, title = {{Procjena rizičnih čimbenika za obolijevanje od karcinoma debelog crijeva povezanih s prehrambenim i životnim navikama studentske populacije}}, } @phdthesis{ptfos:660, author = {{Obradović, Valentina}}, title = {{Utjecaj temperature i dodataka na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva kukuruznih ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:100, author = {{Roth, Ana}}, title = {{Svojstva ekstrudiranih snack proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom posija}}, } @mastersthesis{ptfos:94, author = {{Tanasković, Ivana}}, title = {{Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice}}, } @article{vup:1224, author = {{Obradović, Valentina and Babić, Jurislav and Šubarić, Drago and Ačkar, Đurđica and Jozinović, Antun}}, title = {{Improvement of nutritional and functional properties of extruded food products}}, } @mastersthesis{ptfos:693, author = {{Gelemanović, Marta}}, title = {{Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži}}, } @mastersthesis{ptfos:185, author = {{Džakić, Mirela}}, title = {{Kontrola higijene pogona prehrambene industrije}}, } @mastersthesis{ptfos:724, author = {{Pušić, Marija}}, title = {{Utjecaj dodatka pira na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice}}, } @mastersthesis{ptfos:702, author = {{Miljević, Duška}}, title = {{Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba}}, } @mastersthesis{ptfos:704, author = {{Kramarić, Matija}}, title = {{Utjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva"}}, } @mastersthesis{ptfos:329, author = {{Lendić, Dražen}}, title = {{Svojstva želatinizacije i retrogradacije dvostruko modificiranih škrobova pšenice i krumpira}}, } @mastersthesis{ptfos:821, author = {{Sajdl, Maja}}, title = {{Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak}}, } @mastersthesis{ptfos:714, author = {{Zeko, Josip}}, title = {{Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:529, author = {{Grec, Marijana}}, title = {{Sanitacija i biofilmovi}}, } @mastersthesis{ptfos:743, author = {{Bojanić, Maria}}, title = {{Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice}}, } @mastersthesis{ptfos:742, author = {{Varžić, Andrea}}, title = {{Utjecaj vlažnosti kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:741, author = {{Vračević, Ružica}}, title = {{Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:248, author = {{Panak, Jelena}}, title = {{CIP sustav}}, } @mastersthesis{ptfos:746, author = {{Pavoković, Mariana}}, title = {{Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata}}, } @mastersthesis{ptfos:238, author = {{Ramljak, Vanja}}, title = {{HACCP sustav u preradi voća i povrća}}, } @mastersthesis{ptfos:791, author = {{Jozinović, Antun}}, title = {{Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa kukuruzne krupice s heljdinim i kestenovim brašnom}}, } @phdthesis{ptfos:923, author = {{Ačkar, Đurđica}}, title = {{Izoliranje, modificiranje i karakteriziranje škroba pšenice}}, }