@mastersthesis{ptfos:2812, author = {{Mendeš, Marija}}, title = {{Utjecaj dodatka koncentrata proteina riže na kvalitetu kruha bez glutena}}, } @mastersthesis{ptfos:2809, author = {{Mrak, Anamaria}}, title = {{Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na kvalitetu kruha bez glutena}}, } @mastersthesis{ptfos:2779, author = {{Horki, Dario}}, title = {{Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda}}, } @mastersthesis{ptfos:2755, author = {{Strmota, Magdalena}}, title = {{Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu}}, } @mastersthesis{ptfos:2758, author = {{Kurečić, Ines}}, title = {{Prehrambene navike i kvaliteta života osoba na bezglutenskoj dijeti u sjeverozapadnoj Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{ptfos:2739, author = {{Vrebac, Anđela}}, title = {{Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena}}, } @mastersthesis{ptfos:2600, author = {{Jurić, Nataša}}, title = {{Usporedba parametara kvalitete čajnog peciva bez glutena s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Franc pečenog pri različitim temperaturama}}, } @mastersthesis{ptfos:2604, author = {{Grubeša, Marija}}, title = {{Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje}}, } @mastersthesis{ptfos:2447, author = {{Keresturi, Sandi}}, title = {{Određivanje poroznosti sredine kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:2482, author = {{Kercel, Antonio}}, title = {{Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom ekstrakta tropa grožđa sorte cabernet sauvignon računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:2496, author = {{Županić, Kristijan}}, title = {{Primjena proteina u proizvodnji hrane aditivnim tehnikama}}, } @mastersthesis{ptfos:2497, author = {{Deže, Martina}}, title = {{Procjena kvalitativnih svojstava sira metodom računalnog vida}}, } @mastersthesis{ptfos:2393, author = {{Jelić, Ivana}}, title = {{Praćenje promjena kvalitativnih svojstava čajnog peciva s dodatkom liofiliziranog ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:2361, author = {{Živković, Ksenija}}, title = {{Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane}}, } @mastersthesis{ptfos:2294, author = {{Tomašević, Matko}}, title = {{Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:2285, author = {{Ivanković, Ana}}, title = {{Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu}}, } @mastersthesis{ptfos:2261, author = {{Mandušić, Ana}}, title = {{Poboljšanje sigurnosti hrane kroz blockchain tehnologiju}}, } @mastersthesis{ptfos:2241, author = {{Horvat, Tina}}, title = {{Primjena trodimenzionalnih pisača u prehrambenoj industriji}}, } @mastersthesis{ptfos:2161, author = {{Vidakušić, Valentin}}, title = {{Utjecaj ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na kvalitetu čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:2081, author = {{Dubovski, Ana}}, title = {{Određivanje oksidacijske gelacijske sposobnosti pšeničnog brašna pomoću Mikro Visko-Amilografa}}, } @mastersthesis{ptfos:2082, author = {{Topić, Matea}}, title = {{Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na broj padanja prema Hagberg-Pertenu}}, } @mastersthesis{ptfos:2092, author = {{Jaković, Marina}}, title = {{Utjecaj dodatka tropa grožđa na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:2080, author = {{Drozdek, Antonella}}, title = {{Utjecaj zobenog brašna na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:2127, author = {{Kolak, Nera}}, title = {{Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama}}, } @mastersthesis{ptfos:2126, author = {{Koljđeraj, Antonio}}, title = {{Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita}}, } @mastersthesis{ptfos:2117, author = {{Blažević, Monika}}, title = {{Utjecaj dodatka tropa rajčice na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:2124, author = {{Živić, Ana}}, title = {{Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na amilografske pokazatelje pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:2029, author = {{Katić, Maja}}, title = {{Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:2073, author = {{Marić, Tanja}}, title = {{Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1962, author = {{Hojka, Martina}}, title = {{Utjecaj ječmenog brašna na kvalitetu krekera}}, } @mastersthesis{ptfos:1953, author = {{Kotris, Maja}}, title = {{Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma}}, } @mastersthesis{ptfos:1874, author = {{Šimošić, Ema}}, title = {{Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike}}, } @mastersthesis{ptfos:1813, author = {{Vukas, Tomislav}}, title = {{Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:1814, author = {{Crnčan, Marin}}, title = {{Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze i glukoze u proizvodnji čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:1812, author = {{Sršić, Matea}}, title = {{Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1788, author = {{Čevapović, Iva}}, title = {{Ispitivanje kvalitete medenjaka proizvedenih od pivarskog ječmenog slada i pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1763, author = {{Havlik, Igor}}, title = {{Ocjena pivarske kakvoće sorte ječma Pivarac iz žetve 2017.}}, } @mastersthesis{ptfos:1726, author = {{Vulin, Zdravko}}, title = {{Određivanje boje i stabilnosti pjene lager piva računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:1613, author = {{Balen, Tena}}, title = {{Matematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:1405, author = {{Barić, Marija}}, title = {{Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:1392, author = {{Velikanović, Valentina}}, title = {{Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:1389, author = {{Martinović, Slaviša}}, title = {{Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:1378, author = {{Filipović, Marija}}, title = {{Procjena pekarske kvalitete kultivara ozime pšenice primjenom kemometrijske analize glavnih komponenata (PCA)}}, } @mastersthesis{ptfos:1379, author = {{Marek, Hana}}, title = {{Reološka svojstva tijesta od brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:1380, author = {{Lukić, Josip}}, title = {{Retencijska sposobnost brašna sorti pšenice roda 2017. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:1387, author = {{Koči, Matea}}, title = {{Utjecaj fizikalno-kemijskih parametara kvalitete pšeničnog zrna na postotak izbrašnjavanja}}, } @mastersthesis{ptfos:1372, author = {{Buković, Katarina}}, title = {{Svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna s dodatkom tropa sorte grožđa Cabernet Sauvignon}}, } @mastersthesis{ptfos:1369, author = {{Farago, Nives}}, title = {{Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:1364, author = {{Pavlović, Mateja}}, title = {{Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve}}, } @mastersthesis{ptfos:1204, author = {{Čuljak, Jaka}}, title = {{Amilografsko ispitivanje smjesa za proizvodnju čajnog peciva s dodatkom pogača bundeve, lješnjaka i industrijske konoplje}}, } @mastersthesis{ptfos:1154, author = {{Sukačić, Jelena}}, title = {{Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca}}, } @mastersthesis{ptfos:1140, author = {{Šajatović, Tena}}, title = {{Mogućnost primjene različitih voćnih sokova za koagulaciju mlijeka u proizvodnji kuhanog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1021, author = {{Oršulić, Mladen}}, title = {{Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1019, author = {{Mišić, Ivana}}, title = {{Promjena boje Mozzarelle tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1022, author = {{Stuparić, Ana}}, title = {{Utjecaj udjela soli na parametre kakvoće sira tipa Feta}}, } @mastersthesis{ptfos:1016, author = {{Kolak, Paula}}, title = {{Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa}}, } @mastersthesis{ptfos:1026, author = {{Vidaček, Štefica}}, title = {{Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta}}, } @mastersthesis{ptfos:1034, author = {{Markuš (udano Keser), Mirela}}, title = {{Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1036, author = {{Penava, Tihomir}}, title = {{Utjecaj dodatka pivskog tropa na kvalitetu kruha i čajnog peciva kao funkcionalnih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:998, author = {{Ivešić, Ivona}}, title = {{Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu}}, } @mastersthesis{ptfos:994, author = {{Grgurovac, Maja}}, title = {{Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:1110, author = {{Kopić, Ivana}}, title = {{Utjecaj procesnih parametara na svojstva kruha s dodatkom bučine pogače proizvedenog u industrijskim uvjetima}}, } @mastersthesis{ptfos:981, author = {{Efendić, Tamara}}, title = {{Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca}}, } @mastersthesis{ptfos:971, author = {{Sušac, Elena}}, title = {{Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva}}, } @inproceedings{ptfos:1732, author = {{Lukinac, Jasmina and Jukić, Marko and Čačić Kenjerić, Frane and Kolak, Paola and Efendić, Tamara and Koceva Komlenić, Daliborka}}, title = {{Browning development in bakery products enriched with food industry by-products}}, } @book{ptfos:1723, author = {{Ajredini, Saša and Andrejaš, Martina and Avdić, Azem and Avdić, Gordan and Babić, Hrvoje and Barišić, Nada and Bartalné-Berceli, Monika and Bliznikas, Saulius and Bodroža-Solarov, Marija and Borges, Saulo and Brkljača, Jovana and Čabarkapa, Ivana and Čačić Kenjerić, Frane and Cesnuleviciene, Ruta and Cinkmanis, Ingmars and Colić Barić, Irena and Čukelj, Nikolina and Ćurić, Duška and Czyż, Jaroslav and Dimić, Gordana and Domin, Marek and Dukić, Branimir and Dukić, Stojanka and Durak, Agata and Dziki, Dariusz and Efendić, Tamara and Filipčev, Bojana and Fonovich, Teresa and Gagula, Goran and Galoburda, Ruta and Gawlik-Dziki, Urszula and Gergely, Szilveszter and Grgić, Marija and Guberac, Sunčica and Guberac, Vlado and Hadžiomerović, Edina and Hruškar, Mirjana and Hrušková, Marie and Ištvanić, Tea and Ivić, Marko and Izsó, Eszter and Jablonskyte-Rasce, Danute and Jambrec, Dubravka and Janaviciene, Sigita and Jovanov, Pavle and Jukić, Marko and Karklina, Daina and Karnaš, Maja and Keriene, Ilona and Klava, Dace and Koceva Komlenić, Daliborka and Kolak, Paola and Kozłowicz, Katarzyna and Kronberga, Arta and Krpan, Marina and Krstanović, Vinko and Krulj, Jelena and Krzysiak, Zbigniew and Kunić, Tihana and Lalić, Alojzije and Lukinac, Jasmina and Mandić, Anamarija and Mankeviciene, Audrone and Marić, Sonja and Maričić, Nikola and Mastanjević, Krešimir and Mastanjević, Kristina and Miličević, Dijana and Mujdanović, Selma and Mujkić, Nedreta and Nedeljković, Nataša and Novotni, Dubravka and Pavičić, Josipa and Pérez-Coll, Cristina and Pestorić, Mladenka and Petrčić, Kristina and Petrović, Sonja and Plavšić, Dragana and Polimac, Mirjana and Psodorov, Đorđe and Rakcejeva, Tatjana and Réka, Juhasz and Rumbak, Ivana and Ružić, Ivan and Sakač, Marijana and Sakač, Nikola and Salgó, Andras and Sęczyk, Łukasz and Selmić, Maida and Sfara, Valeria and Šarić, Ljubiša and Šimić, Gordana and Šimurina, Olivera and Skudra, Liga and Slačanac, Vedran and Straumite, Evita and Strelec, Ivica and Švec, Ivan and Świeca, Michal and Tudor, Petra and Vacek, Kristina and Vecstaudza, Agnese and Velić, Natalija and Voučko, Bojana and Vrana Špoljarić, Ivna and Vukobratović, Marija and Zagorska, Jelena and Živoder, Dubravka}}, title = {{Flour - Bread '15 : Proceedings of the 8th International Congress Flour - Bread '15}}, } @inproceedings{ptfos:1730, author = {{Polimac, Mirjana and Koceva Komlnić, Daliborka and Lukinac, Jasmina}}, title = {{Possibilities of using acorn flour in products Based on flour}}, } @mastersthesis{ptfos:414, author = {{Maretić, Nela}}, title = {{Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje tradicionalnog kuhanog sira u laboratorijskim uvjetima}}, } @mastersthesis{ptfos:345, author = {{Solje, Lucija}}, title = {{Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije}}, } @mastersthesis{ptfos:916, author = {{Međugorac, Sanja}}, title = {{Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:154, author = {{Hrg, Danica}}, title = {{Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:153, author = {{Gligora, Kristina}}, title = {{Utjecaj modifikacije metode ispitivanja retencijske sposobnosti brašna prema različitim otapalima na predviđanje kvalitete čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:177, author = {{Kotarski, Ivana}}, title = {{Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti}}, } @mastersthesis{ptfos:139, author = {{Petrović, Manja}}, title = {{Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:115, author = {{Ivić, Ivana}}, title = {{Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:119, author = {{Bošnjaković, Nikolina}}, title = {{Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:112, author = {{Jurošević, Ivana}}, title = {{Utjecaj temperature i različitog udjela natrijevog hidrogenkarbonata na teksturu i boju čajnog peciva}}, } @mastersthesis{ptfos:107, author = {{Jelinić, Ana}}, title = {{Mjerenje i regulacija razine pomoću mikroupravljača i ultrazvučnog mjernog pretvornika}}, } @mastersthesis{ptfos:86, author = {{Adžić, Darko}}, title = {{Optimiranje procesa konvekcijskog sušenja uzoraka hrastovog drveta premazanih zaštitnim sredstvom "Čuvar Fronta"}}, } @book{ptfos:2098, author = {{Altamirano-Fortoul, Rossana and Avdić, Gordan and Al-Dmoor, Hanee M. and Babić, Jurislav and Balaž, Davor and Balestra, Federica and Banjac, Vojislav and Banjari, Ines and Bartkiene, Elena and Beganović, I. and Bituh, Martina and Błaszczak, Wioletta and Bodroža-Solarov, Marija and Bosiljkov, Tomislav and Brnčić, Mladen and Budžaki, Sandra and Calviño, Adelina and Cizeikiene, Dalia and Colić Barić, Irena and Cvetković, Biljana and Čačić, Frane and Čukelj, Nikolina and Ćatović, Adnan and Ćurić, Duška and Dapčević Hadnađev, Tamara and Demin, Mirjana and Dimić, Gordana and Divković, Ivana and Dokić, Ljubica and Drezner, Georg and Dujmić, Filip and Dukić, Branimir and Dukić, Stojanka and Dura, Angela. and Dvojković, Krešimir and Filipčev, Bojana and Fišteš, Aleksandar and Fontana, Vedrana and Gadanec, Martina and Garzón, Raquel and Gianotti, Andrea and Grbić, Jasna and Habschied, Kristina and Hassan, Chek Zaini and Horvat, Daniela and Hrušková, Marie and Ismail, S. and Jamal, A. F. and Jambrec, Dubravka and Jovanov, Pavle and Jukić, Marko and Juodeikiene, Grazina and Jurković, Martina and Jurković, Zorica and Juul, Nils and Kal-Kausar, Mohd Amin and Karnaš, Maja and Keleković, Snježana and Kenjerić, Daniela and Keser, Irena and Klupsaite, Dovile and Koceva Komlenić, Daliborka and Kosović, Indira and Kovačević, Dragan and Kramarić, Matija and Krešić, Greta and Krstanović, Vinko and Krstonošić, Veljko and Kuleš, Anđa and Lončarević, Ivana and Lukinac, Jasmina and Lutrov, Kristina and Maksimović, Jovana and Mandić, Anamarija and Mandić, Milena Lela and Mankeviciene, Audrone and Marijanović-Vincetić, Dubravka and Mastanjević, Krešimir and Mastilović, Jasna and Mehić, D. and Mesarić, Josip and Meuser, F. and Miličević, Dijana and Milovanović, Ivan and Mišan, Aleksandra and Moslavac, Tihomir and Mrduljaš, Nikolina and Nedeljković, Nataša and Nikolić, Ivana and Nježić, Zvonko and Nosić, Tonka and Novotni, Dubravka and Pajin, Biljana and Panjkota Krbavčić, Ines and Pestorić, Mladenka and Pichler, Anita and Pinnavaia, Gian Gaetano and Plavšić, Dragana and Pojić, Milica and Pozderović, Andrija and Psodorov, Dragan and Psodorov, Đorđe and Ramli, K. and Ranilović, Jasmina and Regušić, Lidija and Rosell, Cristina Molina and Rumbak, Ivana and Rumora Samarin, Ivana and Sakač, Marijana and Sakač, Nikola and Selimović, Amel and Semaskiene, Roma and Slačanac, Vedran and Smerdel, Bojana and Sokolić-Mihalak, Darja and Sudar, Rezica and Suproniene, Skaidre and Suzila, I. and Šarić, Ljubiša and Šarkanj, Bojan and Šereš, Zita and Šimurina, Olivera and Šoronja Simović, Dragana and Šubarić, Drago and Šušnić, Saša and Švec, Ivan and Taneyo Saa, Danielle and Tišma, Marina and Torbica, Aleksandra and Ugarčić, Žaneta and Varga, Ana and Vidmantiene, Daiva. and Višekruna, I. and Vrana Špoljarić, Ivna and Vukić, Milan and Zavariz de Miranda, Martha and Zmaić, Krunoslav and Živković, Jasmina and Žižić, Vesna}}, title = {{Flour - Bread '13 : Proceedings of the 7th International Congress Flour - Bread '13 and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists}}, } @inproceedings{ptfos:2139, author = {{Čačić, Frane and Lukinac, Jasmina and Budžaki, Sandra and Koceva Komlenić, Daliborka}}, title = {{Quality inspection of cookies using computer vision}}, } @mastersthesis{ptfos:694, author = {{Tkalec, Davor}}, title = {{Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:698, author = {{Kožul, Željko}}, title = {{Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja}}, } @phdthesis{ptfos:888, author = {{Lukinac Čačić, Jasmina}}, title = {{Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja}}, }