Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Unit Operations
Cite this document
Jovanovac, M. (2017). Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927
Jovanovac, Marko. "Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927
Jovanovac, Marko. "Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927
Jovanovac, M. (2017). 'Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927
Jovanovac M. Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927
M. Jovanovac, "Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927