master's thesis
Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja

Kovačić, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Kovačić, M. (2019). Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059

Kovačić, Marija. "Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059

Kovačić, Marija. "Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059

Kovačić, M. (2019). 'Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059

Kovačić M. Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059

M. Kovačić, "Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059

Please login to the repository to save this object to your list.