prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje

Neferanović, Terezija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Fruits and Vegetables Technology

Cite this document

Neferanović, T. (2019). Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587

Neferanović, Terezija. "Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587

Neferanović, Terezija. "Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587

Neferanović, T. (2019). 'Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587

Neferanović T. Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587

T. Neferanović, "Utjecaj dodatka šećera na udio antocijana i antioksidativnu aktivnost u pastama od višnje", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:640587

Please login to the repository to save this object to your list.