prikaz prve stranice dokumenta Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera

Sundać, Laura
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Sundać, L. (2021). Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088

Sundać, Laura. "Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088

Sundać, Laura. "Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088

Sundać, L. (2021). 'Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088

Sundać L. Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088

L. Sundać, "Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088

Please login to the repository to save this object to your list.