prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda

Božić, Barbara
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Božić, B. (2021). Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912

Božić, Barbara. "Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912

Božić, Barbara. "Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912

Božić, B. (2021). 'Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912

Božić B. Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912

B. Božić, "Utjecaj soli na svojstva tijesta i kvalitetu pekarskih proizvoda", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:413912

Please login to the repository to save this object to your list.