prikaz prve stranice dokumenta Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin)

Krnić, Mirko
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Krnić, M. (1979). Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685305

Krnić, Mirko. "Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685305

Krnić, Mirko. "Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685305

Krnić, M. (1979). 'Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685305

Krnić M. Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1979 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685305

M. Krnić, "Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1979. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685305

Please login to the repository to save this object to your list.