undergraduate thesis
Povezanost izabranih fizikalno-kemijskih karakteristika i vremena skladištenja meda
završni rad

Mendešević, Nikolina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Food Quality

Cite this document

Mendešević, N. (2014). Povezanost izabranih fizikalno-kemijskih karakteristika i vremena skladištenja meda : završni rad (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202308

Mendešević, Nikolina. "Povezanost izabranih fizikalno-kemijskih karakteristika i vremena skladištenja meda : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202308

Mendešević, Nikolina. "Povezanost izabranih fizikalno-kemijskih karakteristika i vremena skladištenja meda : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202308

Mendešević, N. (2014). 'Povezanost izabranih fizikalno-kemijskih karakteristika i vremena skladištenja meda : završni rad', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202308

Mendešević N. Povezanost izabranih fizikalno-kemijskih karakteristika i vremena skladištenja meda : završni rad [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202308

N. Mendešević, "Povezanost izabranih fizikalno-kemijskih karakteristika i vremena skladištenja meda : završni rad", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:202308

Please login to the repository to save this object to your list.