prikaz prve stranice dokumenta Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja

Oršolić, Martina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Fruits and Vegetables Technology

Cite this document

Oršolić, M. (2011). Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243

Oršolić, Martina. "Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243

Oršolić, Martina. "Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243

Oršolić, M. (2011). 'Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243

Oršolić M. Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243

M. Oršolić, "Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363243

Please login to the repository to save this object to your list.