prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj stupnja zagađenosti pšenice plijesnima Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola (DON-a) u sladu
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj stupnja zagađenosti pšenice plijesnima Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola (DON-a) u sladu

Topić, Ivanka
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Topić, I. (2011). Utjecaj stupnja zagađenosti pšenice plijesnima Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola (DON-a) u sladu (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670506

Topić, Ivanka. "Utjecaj stupnja zagađenosti pšenice plijesnima Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola (DON-a) u sladu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670506

Topić, Ivanka. "Utjecaj stupnja zagađenosti pšenice plijesnima Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola (DON-a) u sladu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670506

Topić, I. (2011). 'Utjecaj stupnja zagađenosti pšenice plijesnima Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola (DON-a) u sladu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670506

Topić I. Utjecaj stupnja zagađenosti pšenice plijesnima Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola (DON-a) u sladu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670506

I. Topić, "Utjecaj stupnja zagađenosti pšenice plijesnima Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola (DON-a) u sladu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670506

Please login to the repository to save this object to your list.