doctoral thesis
Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods

Cite this document

Jakobek, L. (2007). Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665

Jakobek, Lidija. "Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665

Jakobek, Lidija. "Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665

Jakobek, L. (2007). 'Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665

Jakobek L. Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2007 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665

L. Jakobek, "Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665

Please login to the repository to save this object to your list.