master's thesis
Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu

Ivešić, Ivona
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Ivešić, I. (2016). Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286

Ivešić, Ivona. "Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286

Ivešić, Ivona. "Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286

Ivešić, I. (2016). 'Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286

Ivešić I. Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286

I. Ivešić, "Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263286

Please login to the repository to save this object to your list.