Scientific paper - Conference Proceedings Article
Lepidium meyenii (Brassicaceae) and Moringa oleifera (Moringaceae) as superfood: glucosinolates and oxidative stability

Brzović, Petra; Đulović, Azra; Generalić Mekinić, Ivana; Blažević, Ivica (2018)
Linked objects
Cite this document...

Brzović, P., Đulović, A., Generalić Mekinić, I. & Blažević, I. (2018). Lepidium meyenii (Brassicaceae) and Moringa oleifera (Moringaceae) as superfood: glucosinolates and oxidative stability. In D. Šubarić, (Ed.), M. Jašić, (Ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (pp. 90-98). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:210457

Brzović, Petra, et al. "Lepidium meyenii (Brassicaceae) and Moringa oleifera (Moringaceae) as superfood: glucosinolates and oxidative stability." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, edited by Drago Šubarić, edited by Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018, pp. 90-98. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:210457

Brzović, Petra, Azra Đulović, Ivana Generalić Mekinić and Ivica Blažević. "Lepidium meyenii (Brassicaceae) and Moringa oleifera (Moringaceae) as superfood: glucosinolates and oxidative stability." In Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 90-98. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. Accessed 2019 April 24. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:210457

Brzović, P., et al. (2018) 'Lepidium meyenii (Brassicaceae) and Moringa oleifera (Moringaceae) as superfood: glucosinolates and oxidative stability', in Šubarić, D. (ed.), Jašić, M. (ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, pp. 90-98. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:210457 (Accessed 24 April 2019)

Brzović P, Đulović A, Generalić Mekinić I, Blažević I. Lepidium meyenii (Brassicaceae) and Moringa oleifera (Moringaceae) as superfood: glucosinolates and oxidative stability. In: D. Šubarić, ed., M. Jašić, ed. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2018. Pp. 90-98. [cited 2019 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:210457

P. Brzović, A. Đulović, I. Generalić Mekinić and I. Blažević, "Lepidium meyenii (Brassicaceae) and Moringa oleifera (Moringaceae) as superfood: glucosinolates and oxidative stability", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić, ed., M. Jašić, ed. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:210457 [Accessed: 24 April 2019]