Scientific paper - Conference Proceedings Article
Hormones in food of animal origin - natural occurrence or abuse?

Pleadin, Jelka (2018)
Linked objects
Cite this document...

Pleadin, J. (2018). Hormoni u hrani životinjskog podrijetla – prirodna pojavnost ili zlouporaba?. In D. Šubarić, (Ed.), M. Jašić, (Ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (pp. 119-128). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008185

Pleadin, Jelka. "Hormoni u hrani životinjskog podrijetla – prirodna pojavnost ili zlouporaba?." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, edited by Drago Šubarić, edited by Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018, pp. 119-128. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008185

Pleadin, Jelka. "Hormoni u hrani životinjskog podrijetla – prirodna pojavnost ili zlouporaba?." In Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 119-128. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. Accessed 2019 April 24. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008185

Pleadin, J. (2018) 'Hormoni u hrani životinjskog podrijetla – prirodna pojavnost ili zlouporaba?', in Šubarić, D. (ed.), Jašić, M. (ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, pp. 119-128. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008185 (Accessed 24 April 2019)

Pleadin J. Hormoni u hrani životinjskog podrijetla – prirodna pojavnost ili zlouporaba?. In: D. Šubarić, ed., M. Jašić, ed. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2018. Pp. 119-128. [cited 2019 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008185

J. Pleadin, "Hormoni u hrani životinjskog podrijetla – prirodna pojavnost ili zlouporaba?", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić, ed., M. Jašić, ed. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008185 [Accessed: 24 April 2019]