Scientific paper - Conference Proceedings Article
The evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines

Skroza, Danijela; Skračić, Živko; Generalić Mekinić, Ivana; Kokeza, Ana; Ivandić, Luka; Šutalo, Martina; Soldo, Barbara; Ljubenkov, Ivica; Banović, Mara (2018)
Linked objects
Cite this document...

Skroza, D., Skračić, ., Generalić Mekinić, I., Kokeza, A., Ivandić, L., Šutalo, M. ... Banović, M. (2018). The evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines. In D. Šubarić, (Ed.), M. Jašić, (Ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (pp. 186-194). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:832362

Skroza, Danijela, et al. "The evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, edited by Drago Šubarić, edited by Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018, pp. 186-194. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:832362

Skroza, Danijela, Živko Skračić, Ivana Generalić Mekinić, Ana Kokeza, Luka Ivandić, Martina Šutalo, Barbara Soldo, Ivica Ljubenkov and Mara Banović. "The evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines." In Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 186-194. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. Accessed 2019 April 24. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:832362

Skroza, D., et al. (2018) 'The evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines', in Šubarić, D. (ed.), Jašić, M. (ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, pp. 186-194. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:832362 (Accessed 24 April 2019)

Skroza D, Skračić , Generalić Mekinić I, Kokeza A, Ivandić L, Šutalo M, and sur.. The evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines. In: D. Šubarić, ed., M. Jašić, ed. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2018. Pp. 186-194. [cited 2019 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:832362

D. Skroza, et al., "The evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić, ed., M. Jašić, ed. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:832362 [Accessed: 24 April 2019]