Professional paper - Conference Proceedings Article
Microbiological and chemical quality of poultry meat from retail

Jukić, Huska; Dedić, Samira; Jusufhodžić, Zlatko; Rodić, Miloš (2017)
Linked objects
Cite this document...

Jukić, H., Dedić, S., Jusufhodžić, Z. & Rodić, M. (2017). Mikrobiološka i kemijska kvaliteta mesa peradi iz maloprodaje. In D. Šubarić, (Ed.), M. Jašić, (Ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (pp. 75-86). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:667173

Jukić, Huska, et al. "Mikrobiološka i kemijska kvaliteta mesa peradi iz maloprodaje." Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, edited by Drago Šubarić, edited by Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2017, pp. 75-86. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:667173

Jukić, Huska, Samira Dedić, Zlatko Jusufhodžić and Miloš Rodić. "Mikrobiološka i kemijska kvaliteta mesa peradi iz maloprodaje." In Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 75-86. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2017. Accessed 2019 April 24. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:667173

Jukić, H., et al. (2017) 'Mikrobiološka i kemijska kvaliteta mesa peradi iz maloprodaje', in Šubarić, D. (ed.), Jašić, M. (ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, pp. 75-86. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:667173 (Accessed 24 April 2019)

Jukić H, Dedić S, Jusufhodžić Z, Rodić M. Mikrobiološka i kemijska kvaliteta mesa peradi iz maloprodaje. In: D. Šubarić, ed., M. Jašić, ed. Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2017. Pp. 75-86. [cited 2019 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:667173

H. Jukić, S. Dedić, Z. Jusufhodžić and M. Rodić, "Mikrobiološka i kemijska kvaliteta mesa peradi iz maloprodaje", Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić, ed., M. Jašić, ed. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2017. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:667173 [Accessed: 24 April 2019]