Scientific paper - Conference Proceedings Article
Effect of extraction conditions on extraction yield, total polyphenolic content and antioxidant capacity of yarrow (Achillea millefolium L.)

Benković, Maja; Belščak-Cvitanović, Ana; Jurina, Tamara; Valinger, Davor; Jurinjak Tušek, Ana; Jakelić, Marija; Gajdoš Kljusurić, Jasenka (2017)
Linked objects
Cite this document...

Benković, M., Belščak Cvitanović, A., Jurina, T., Valinger, D., Jurinjak Tušek, A., Jakelić, M. & Gajdoš Kljusurić, J. (2017). Effect of extraction conditions on extraction yield, total polyphenolic content and antioxidant capacity of yarrow (Achillea millefolium L.). In A. Jukić, (Ed.), D. Šubarić, (Ed.), V. Ocelić Bulatović, (Ed.), A. Jozinović, (Ed.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova (pp. 155-162). Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679187

Benković, Maja, et al. "Effect of extraction conditions on extraction yield, total polyphenolic content and antioxidant capacity of yarrow (Achillea millefolium L.)." Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, edited by Ante Jukić, edited by Drago Šubarić, edited by Vesna Ocelić Bulatović, edited by Antun Jozinović, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017, pp. 155-162. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679187

Benković, Maja, Ana Belščak Cvitanović, Tamara Jurina, Davor Valinger, Ana Jurinjak Tušek, Marija Jakelić and Jasenka Gajdoš Kljusurić. "Effect of extraction conditions on extraction yield, total polyphenolic content and antioxidant capacity of yarrow (Achillea millefolium L.)." In Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, 155-162. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. Accessed 2019 May 27. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679187

Benković, M., et al. (2017) 'Effect of extraction conditions on extraction yield, total polyphenolic content and antioxidant capacity of yarrow (Achillea millefolium L.)', in Jukić, A. (ed.), Šubarić, D. (ed.), Ocelić Bulatović, V. (ed.), Jozinović, A. (ed.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, Zagreb, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, pp. 155-162. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679187 (Accessed 27 May 2019)

Benković M, Belščak Cvitanović A, Jurina T, Valinger D, Jurinjak Tušek A, Jakelić M, and sur.. Effect of extraction conditions on extraction yield, total polyphenolic content and antioxidant capacity of yarrow (Achillea millefolium L.). In: A. Jukić, ed., D. Šubarić, ed., V. Ocelić Bulatović, ed., A. Jozinović, ed. Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017. Pp. 155-162. [cited 2019 May 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679187

M. Benković, et al., "Effect of extraction conditions on extraction yield, total polyphenolic content and antioxidant capacity of yarrow (Achillea millefolium L.)", Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, A. Jukić, ed., D. Šubarić, ed., V. Ocelić Bulatović, ed., A. Jozinović, ed. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679187 [Accessed: 27 May 2019]