Scientific paper - Conference Proceedings Article
Nutritional composition of garlic from organic and conventional cultivation

Šic Žlabur, Jana; Voća, Sandra; Dobričević, Nadica; Fabek, Sanja; Franjić, Antonija; Galić, Ante; Pliestić, Stjepan (2017)
Linked objects
Cite this document...

Šic Žlabur, J., Voća, S., Dobričević, N., Fabek, S., Franjić, A., Galić, A. & Pliestić, S. (2017). Nutritional composition of garlic from organic and conventional cultivation. In A. Jukić, (Ed.), D. Šubarić, (Ed.), V. Ocelić Bulatović, (Ed.), A. Jozinović, (Ed.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova (pp. 182-188). Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543718

Šic Žlabur, Jana, et al. "Nutritional composition of garlic from organic and conventional cultivation." Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, edited by Ante Jukić, edited by Drago Šubarić, edited by Vesna Ocelić Bulatović, edited by Antun Jozinović, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017, pp. 182-188. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543718

Šic Žlabur, Jana, Sandra Voća, Nadica Dobričević, Sanja Fabek, Antonija Franjić, Ante Galić and Stjepan Pliestić. "Nutritional composition of garlic from organic and conventional cultivation." In Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, 182-188. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. Accessed 2019 May 23. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543718

Šic Žlabur, J., et al. (2017) 'Nutritional composition of garlic from organic and conventional cultivation', in Jukić, A. (ed.), Šubarić, D. (ed.), Ocelić Bulatović, V. (ed.), Jozinović, A. (ed.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, Zagreb, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, pp. 182-188. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543718 (Accessed 23 May 2019)

Šic Žlabur J, Voća S, Dobričević N, Fabek S, Franjić A, Galić A, and sur.. Nutritional composition of garlic from organic and conventional cultivation. In: A. Jukić, ed., D. Šubarić, ed., V. Ocelić Bulatović, ed., A. Jozinović, ed. Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017. Pp. 182-188. [cited 2019 May 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543718

J. Šic Žlabur, et al., "Nutritional composition of garlic from organic and conventional cultivation", Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, A. Jukić, ed., D. Šubarić, ed., V. Ocelić Bulatović, ed., A. Jozinović, ed. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543718 [Accessed: 23 May 2019]