Scientific paper - Conference Proceedings Article
Effect of Flavonoids from flowers of Prunus spinosa L. and Whey protein to oxidation/ antioxidant status in the C57BL/6 mouse

Landeka Jurčević, Irena; Đikić, Domagoj; Balta, Vedran; Paradžik, Ivona; Sabljić, Lea (2017)
Linked objects
Cite this document...

Landeka Jurčević, I., Đikić, D., Balta, V., Paradžik, I. & Sabljić, L. (2017). Utjecaj flavonoida iz cvijeta Prunus spinosa L. i Whey proteina na oksidacijsko/antioksidacijski status u C57BL/6 miša. In A. Jukić, (Ed.), D. Šubarić, (Ed.), V. Ocelić Bulatović, (Ed.), A. Jozinović, (Ed.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova (pp. 225-238). Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647354

Landeka Jurčević, Irena, et al. "Utjecaj flavonoida iz cvijeta Prunus spinosa L. i Whey proteina na oksidacijsko/antioksidacijski status u C57BL/6 miša." Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, edited by Ante Jukić, edited by Drago Šubarić, edited by Vesna Ocelić Bulatović, edited by Antun Jozinović, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017, pp. 225-238. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647354

Landeka Jurčević, Irena, Domagoj Đikić, Vedran Balta, Ivona Paradžik and Lea Sabljić. "Utjecaj flavonoida iz cvijeta Prunus spinosa L. i Whey proteina na oksidacijsko/antioksidacijski status u C57BL/6 miša." In Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, 225-238. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. Accessed 2019 May 27. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647354

Landeka Jurčević, I., et al. (2017) 'Utjecaj flavonoida iz cvijeta Prunus spinosa L. i Whey proteina na oksidacijsko/antioksidacijski status u C57BL/6 miša', in Jukić, A. (ed.), Šubarić, D. (ed.), Ocelić Bulatović, V. (ed.), Jozinović, A. (ed.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, Zagreb, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, pp. 225-238. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647354 (Accessed 27 May 2019)

Landeka Jurčević I, Đikić D, Balta V, Paradžik I, Sabljić L. Utjecaj flavonoida iz cvijeta Prunus spinosa L. i Whey proteina na oksidacijsko/antioksidacijski status u C57BL/6 miša. In: A. Jukić, ed., D. Šubarić, ed., V. Ocelić Bulatović, ed., A. Jozinović, ed. Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017. Pp. 225-238. [cited 2019 May 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647354

I. Landeka Jurčević, D. Đikić, V. Balta, I. Paradžik and L. Sabljić, "Utjecaj flavonoida iz cvijeta Prunus spinosa L. i Whey proteina na oksidacijsko/antioksidacijski status u C57BL/6 miša", Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, A. Jukić, ed., D. Šubarić, ed., V. Ocelić Bulatović, ed., A. Jozinović, ed. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:647354 [Accessed: 27 May 2019]