Scientific paper - Conference Proceedings Article
The bioavailability of anthocyanins from the skins of red grapes in the serum of C57BL/6 mouse

Landeka Jurčević, Irena; Fumić, Monika; Đikić, Domagoj; Dragović-Uzelac, Verica; Pedisić, Sandra; Zorić, Zoran (2017)
Linked objects
Cite this document...

Landeka Jurčević, I., Fumić, M., Đikić, D., Dragović Uzelac, V., Pedisić, S. & Zorić, Z. (2017). Biodostupnost antocijana iz pokožice crnog grožđa u serumu C57BL/6 miša. In A. Jukić, (Ed.), D. Šubarić, (Ed.), V. Ocelić Bulatović, (Ed.), A. Jozinović, (Ed.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova (pp. 239-249). Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:784752

Landeka Jurčević, Irena, et al. "Biodostupnost antocijana iz pokožice crnog grožđa u serumu C57BL/6 miša." Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, edited by Ante Jukić, edited by Drago Šubarić, edited by Vesna Ocelić Bulatović, edited by Antun Jozinović, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017, pp. 239-249. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:784752

Landeka Jurčević, Irena, Monika Fumić, Domagoj Đikić, Verica Dragović Uzelac, Sandra Pedisić and Zoran Zorić. "Biodostupnost antocijana iz pokožice crnog grožđa u serumu C57BL/6 miša." In Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, 239-249. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. Accessed 2019 May 27. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:784752

Landeka Jurčević, I., et al. (2017) 'Biodostupnost antocijana iz pokožice crnog grožđa u serumu C57BL/6 miša', in Jukić, A. (ed.), Šubarić, D. (ed.), Ocelić Bulatović, V. (ed.), Jozinović, A. (ed.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, Zagreb, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, pp. 239-249. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:784752 (Accessed 27 May 2019)

Landeka Jurčević I, Fumić M, Đikić D, Dragović Uzelac V, Pedisić S, Zorić Z. Biodostupnost antocijana iz pokožice crnog grožđa u serumu C57BL/6 miša. In: A. Jukić, ed., D. Šubarić, ed., V. Ocelić Bulatović, ed., A. Jozinović, ed. Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017. Pp. 239-249. [cited 2019 May 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:784752

I. Landeka Jurčević, M. Fumić, D. Đikić, V. Dragović Uzelac, S. Pedisić and Z. Zorić, "Biodostupnost antocijana iz pokožice crnog grožđa u serumu C57BL/6 miša", Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 16. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, A. Jukić, ed., D. Šubarić, ed., V. Ocelić Bulatović, ed., A. Jozinović, ed. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:784752 [Accessed: 27 May 2019]