Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food and Nutrition Research Sub-department of Biology and Microbiology
Cite this document
Pajić, T. (2024). Primjena plazma aktivirane vode u ispitivanju otpornosti na sušu biljnih vrsta važnih za prehrambenu industriju (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836155
Pajić, Tajana. "Primjena plazma aktivirane vode u ispitivanju otpornosti na sušu biljnih vrsta važnih za prehrambenu industriju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836155
Pajić, Tajana. "Primjena plazma aktivirane vode u ispitivanju otpornosti na sušu biljnih vrsta važnih za prehrambenu industriju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836155
Pajić, T. (2024). 'Primjena plazma aktivirane vode u ispitivanju otpornosti na sušu biljnih vrsta važnih za prehrambenu industriju', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836155
Pajić T. Primjena plazma aktivirane vode u ispitivanju otpornosti na sušu biljnih vrsta važnih za prehrambenu industriju [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 December 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836155
T. Pajić, "Primjena plazma aktivirane vode u ispitivanju otpornosti na sušu biljnih vrsta važnih za prehrambenu industriju", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:836155