Borovićka, I. (2024). Funkcionalni proizvodi dobiveni fermentacijom voća, povrća i žitarica (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:168115
Borovićka, Ines. "Funkcionalni proizvodi dobiveni fermentacijom voća, povrća i žitarica." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:168115
Borovićka, Ines. "Funkcionalni proizvodi dobiveni fermentacijom voća, povrća i žitarica." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:168115
Borovićka, I. (2024). 'Funkcionalni proizvodi dobiveni fermentacijom voća, povrća i žitarica', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:168115
Borovićka I. Funkcionalni proizvodi dobiveni fermentacijom voća, povrća i žitarica [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:168115
I. Borovićka, "Funkcionalni proizvodi dobiveni fermentacijom voća, povrća i žitarica", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:168115