prikaz prve stranice dokumenta Regeneracija koenzima NAD+ u različitim mikrokanalima upotrebom slobodnog i imobiliziranog biokatalizatora
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Regeneracija koenzima NAD+ u različitim mikrokanalima upotrebom slobodnog i imobiliziranog biokatalizatora

Stuparić, Maria
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Stuparić, M. (2013). Regeneracija koenzima NAD+ u različitim mikrokanalima upotrebom slobodnog i imobiliziranog biokatalizatora (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:849129

Stuparić, Maria. "Regeneracija koenzima NAD+ u različitim mikrokanalima upotrebom slobodnog i imobiliziranog biokatalizatora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:849129

Stuparić, Maria. "Regeneracija koenzima NAD+ u različitim mikrokanalima upotrebom slobodnog i imobiliziranog biokatalizatora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:849129

Stuparić, M. (2013). 'Regeneracija koenzima NAD+ u različitim mikrokanalima upotrebom slobodnog i imobiliziranog biokatalizatora', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:849129

Stuparić M. Regeneracija koenzima NAD+ u različitim mikrokanalima upotrebom slobodnog i imobiliziranog biokatalizatora [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2022 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:849129

M. Stuparić, "Regeneracija koenzima NAD+ u različitim mikrokanalima upotrebom slobodnog i imobiliziranog biokatalizatora", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:849129

Please login to the repository to save this object to your list.