Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Biochemistry and Toxicology
Cite this document
Hećimović, D. (2022). Tehnologija prerade i kvaliteta vode za ljudsku potrošnju grada Slavonskog Broda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296397
Hećimović, Dubravka. "Tehnologija prerade i kvaliteta vode za ljudsku potrošnju grada Slavonskog Broda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296397
Hećimović, Dubravka. "Tehnologija prerade i kvaliteta vode za ljudsku potrošnju grada Slavonskog Broda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296397
Hećimović, D. (2022). 'Tehnologija prerade i kvaliteta vode za ljudsku potrošnju grada Slavonskog Broda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296397
Hećimović D. Tehnologija prerade i kvaliteta vode za ljudsku potrošnju grada Slavonskog Broda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 November 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296397
D. Hećimović, "Tehnologija prerade i kvaliteta vode za ljudsku potrošnju grada Slavonskog Broda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296397