master's thesis
Tehnologija prerade i kvaliteta vode za ljudsku potrošnju grada Slavonskog Broda

Hećimović, Dubravka
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology

Cite this document

Hećimović, D. (2022). Tehnologija prerade i kvaliteta vode za ljudsku potrošnju grada Slavonskog Broda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296397

Hećimović, Dubravka. "Tehnologija prerade i kvaliteta vode za ljudsku potrošnju grada Slavonskog Broda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296397

Hećimović, Dubravka. "Tehnologija prerade i kvaliteta vode za ljudsku potrošnju grada Slavonskog Broda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296397

Hećimović, D. (2022). 'Tehnologija prerade i kvaliteta vode za ljudsku potrošnju grada Slavonskog Broda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296397

Hećimović D. Tehnologija prerade i kvaliteta vode za ljudsku potrošnju grada Slavonskog Broda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 November 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296397

D. Hećimović, "Tehnologija prerade i kvaliteta vode za ljudsku potrošnju grada Slavonskog Broda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296397

Please login to the repository to save this object to your list.