@mastersthesis{ptfos:443, author = {{Andrijević, Marijana}}, title = {{Senzorska svojstva i prihvatljivost namaza od oraha}}, } @mastersthesis{ptfos:801, author = {{Škoro, Vedrana}}, title = {{Optimiranje prehrane za osobu s hipertenzijom}}, } @mastersthesis{ptfos:790, author = {{Horvat, Željka}}, title = {{Procjena prehrane trudnica metodom upitnika učestalosti namirnica}}, } @mastersthesis{ptfos:528, author = {{Jakupić, Željka}}, title = {{Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med}}, } @mastersthesis{ptfos:533, author = {{Mikić, Kata}}, title = {{Optimiranje tjednog jelovnika za osobe s oboljelom gušteračom}}, } @mastersthesis{ptfos:553, author = {{Buljević, Marina}}, title = {{Domaći kozji sir obiteljskog gospodarstva Buljević iz Osijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:554, author = {{Holubec, Ivana}}, title = {{Novi tip Paškog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:551, author = {{Lukić, Ana}}, title = {{Optimiranje tjednog jelovnika za adolescente s poliartritisom}}, } @mastersthesis{ptfos:550, author = {{Jovičić, Andrej}}, title = {{Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:809, author = {{Previšić, Ivana}}, title = {{Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:610, author = {{Nol, Luka}}, title = {{Optimiranje tjednog jelovnika za adolescente s šećernom bolesti}}, } @mastersthesis{ptfos:2802, author = {{Pastor, Rahela}}, title = {{Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka}}, } @mastersthesis{ptfos:2799, author = {{Jurkin, Ivana}}, title = {{Praćenje kvalitete pšeničnog kruha s dodatkom nativnih i ekstrudiranih posija}}, }