TY - THES ID - ptfos:2701 TI - Značajke tradicionalne kruške Moštenke AU - Golubić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2650 TI - Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola AU - Heric, Lea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2651 TI - Utjecaj dodatka disaharida na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost gelova na bazi karboksimetil celuloze i soka aronije AU - Balog, Željka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2620 TI - Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja AU - Kegalj, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2581 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon AU - Silov, Domagoj DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2578 TI - Utjecaj temperature na polifenolni sastav i aromu tijekom burne fermentacije vina Cabernet sauvignon AU - Vinković, Leonardo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2463 TI - Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina AU - Majdančić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2465 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon AU - Petanjak, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2450 TI - Promjene polifenolnog sastava i arome vina Cabernet Sauvignon kutjevačkog vinogorja nakon odležavanja u različitim vinskim posudama AU - Čolak, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2449 TI - Utjecaj vinskog kvasca i vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Chardonnay kutjevačkog vinogorja AU - Babić, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2299 TI - Utjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja na fizikalno-kemijska svojstva i mikrobiološku kvalitetu kašastog soka šipka (Rosa canina laxa) AU - Polović, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2263 TI - Karakteristike sastava višnje i sokova od višnje AU - Porić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2260 TI - Minimalno procesirani proizvodi od krušaka AU - Tisai, Patricija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2290 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon AU - Tica, Mija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2289 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome konvencijalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon AU - Trbljanić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2135 TI - Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na fizikalno-kemijska, testuralna i termofizička svojstva graška AU - Jurić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2076 TI - Utjecaj disaharida na fenole i hlapljive komponente u punilima na bazi kupina AU - Dundović, Ana Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2077 TI - Utjecaj količine saharoze i trehaloze na fenolne i hlapljive komponente u punilima na bazi kupine AU - Horvatić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2078 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome vina Cabernet Sauvignon AU - Bošnjak, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2109 TI - Adsorpcija fenola aronije na citrus vlakna AU - Balen, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2111 TI - Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine smeđe riže AU - Janjatović, Gorana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2087 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome vina Cabernet Sauvignon AU - Maglica, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2089 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje vina Cabernet Sauvignon AU - Marić, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2088 TI - Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje vina Cabernet Sauvignon AU - Korbar, Suzana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2049 TI - Fizikalno-kemijski sastav i antioksidativna aktivnost plodova i kaše šipka (Rosa canina L.) AU - Brkić, Anamarija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2013 TI - Uloga enzima u preradi voća i povrća AU - Galušić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2086 TI - Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na adsorpciju fenola aronije na proteine graška AU - Botak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1888 TI - Utjecaj dodatka hidrokoloida i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina AU - Marić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1837 TI - Proizvodi na bazi pektinskog gela AU - Rukavina, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1856 TI - Utjecaj dodatka modificiranih škrobova i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina AU - Liška, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1882 TI - Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija AU - Glavaš, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1807 TI - Utjecaj pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta na polifenole i antioksidacijsku aktivnost u jagodama AU - Kronić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1790 TI - Utjecaj skladištenja na kakvoću vina od mandarine AU - Šantić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1785 TI - Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine AU - Živanović, Dalibor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1504 TI - Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima AU - Perić, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1505 TI - Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije AU - Perić, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1492 TI - Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac AU - Barbarić, Bernardica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1404 TI - Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça AU - Grgić, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1406 TI - Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali AU - Šafranjević, Maša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1460 TI - Biološko konzerviranje povrća AU - Harmadi, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1441 TI - Proizvodnja kašastih sokova AU - Knezović, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1445 TI - Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje AU - Živić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1421 TI - Pakiranje voća u modificiranoj atmosferi AU - Žižek, Viktorija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1420 TI - Termofizička svojstva modelnih sustava hidrokoloida i šećera AU - Novak, Lorena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1216 TI - Stabilnost i antioksidativna aktivnost glukozil hesperidina AU - Trtinjak, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1214 TI - Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Graševina AU - Spajić, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1213 TI - Utjecaj skladištenja na tvari boje i arome vina sorte Bovier AU - Mačinković, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1210 TI - Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera AU - Šimunić, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1209 TI - Utjecaj termičkog tretiranja i skladištenja na zadržavanje aromatičnih spojeva soka od šipka s dodatkom šećera AU - Jerković, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1201 TI - Utjecaj ranije zaustavljene alkoholne fermentacije na aromatski profil i boju vina sorte Cabernet Sauvignon AU - Molnar, Jasna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1203 TI - Utjecaj vrste fermentacijske posude na aromatski profil i boju vina sorte Plavac mali AU - Andabak, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1188 TI - Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi AU - Mikičević, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1183 TI - Utjecaj količine oborina i broja sunčanih dana u tri uzastopne godine berbe na sadržaj tvari boje i arome u bijelim vinima đakovačkog vinogorja Mandićevac AU - Matošević, Mia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - ptfos:1584 TI - Hranom do zdravlja : zbornik radova 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa AU - Aladić, Krunoslav AU - Andrić, Edita AU - Bilandžija, Andrea AU - Colić Barić, Irena AU - Dedić, Samira AU - Džaferović, Aida AU - Galović, Maja AU - Hasukić, Begzada AU - Hudler, Kristina AU - Ibrišimović, Martina AU - Ivanišević, Ljerka AU - Jokić, Stela AU - Josipović, Ana AU - Jukić, Huska AU - Juriša, Tajana AU - Jusufhodžić, Zlatko AU - Karakaš, Sead AU - Kosalec, Nives AU - Kukić, Ermina AU - Kunić, Tihana AU - Levanić, Davor AU - Lončarić, Ante AU - Maras, Marin AU - Markulj Kulundžić, Antonela AU - Matoša Kočar, Maja AU - Mehmedagić, Indira AU - Mehmedbegović-Živanović, Amra AU - Moslavac, Tihomir AU - Mrgan, Ana AU - Mulić, Maida AU - Nedić Tiban, Nela AU - Niseteo, Tena AU - Paklarčić, Mateja AU - Pasić, Fuad AU - Pavlović, Boris AU - Pehlić, Ekrem AU - Piližota, Vlasta AU - Redžić, Safeta AU - Rodić, Miloš AU - Rumbak, Ivana AU - Sajko, Melita AU - Salkić, Kemal AU - Simonič, Marjana AU - Sokolić, Darja AU - Sudarić, Aleksandra AU - Šalamon, Dean AU - Šapčanin, Aida AU - Štedul, Ivan AU - Šubarić, Drago AU - Tkalec, Davor AU - Urbancl, Danijela AU - Uršulin-Trstenjak, Natalija AU - Vrbanc, Andrija AU - Vukman, Diana AU - Zrinšćak, Stanko AU - Ždralović, Nermina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - ptfos:1605 TI - Physico-chemical and antioxidant properties of six apple cultivars (Malus domestica) grown in Slavonia AU - Nedić Tiban, Nela AU - Lončarić, Ante AU - Tkalec, Davor AU - Piližota, Vlasta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:991 TI - Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari boje i arome pasta od maline AU - Pinkle, Tijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:992 TI - Utjecaj procesnih parametara na zadržavanje tvari boje i arome vina od jabuke AU - Mihovilović, Mia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:993 TI - Zadržavanje tvari boje i arome u soku aronije tijekom koncentriranja nanofiltracijom AU - Rukavina, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:565 TI - Utjecaj dodatka šećera i hidrokoloida na aromatski profil pasta od maline AU - Kerekeš, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:848 TI - Utjecaj ultrazvuka na osmotsku dehidrataciju kore naranče AU - Papac, Snježana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:342 TI - Utjecaj različitih šećera na temperaturu staklastog prijelaza osmotski dehidratirane kore naranče AU - Bušnja, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:321 TI - Utjecaj sorte i različitih sredstava za obradu na održivost minimalno procesiranih krušaka AU - Rendić, Ivica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:61 TI - Enzimsko posmeđivanje jabuka AU - Bušić, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:322 TI - Antibakterijski učinak meda kestena i lipe na odabrane gram negativne bakterijske vrste AU - Balicki, Blanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:64 TI - Skladištenje jabuka u uvjetima kontrolirane atmosfere AU - Simeunović, Brankica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:73 TI - Proizvodi od rajčice AU - Čeple, Dunja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:662 TI - Primjena ultrazvučne ekstrakcije otapalom i mikroekstrakcije vršnih para na krutoj fazi za karakterizaciju meda AU - Marijanović, Zvonimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2162 TI - Dehidratirano voće AU - Pinkle, Tijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:324 TI - Antimikrobni učinak meda kestena i lipe na odabrane gram pozitivne bakterijske vrste AU - Oreški, Mario DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:85 TI - Primjena eteričnih ulja i njihovih sastojaka u antifungalnoj zaštiti grožđa AU - Novoselić, Tereza DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:206 TI - Proizvodi od krumpira AU - Vidaković, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:706 TI - Antifungalni učinak eteričnog ulja majčine dušice i timola na plijesni vrste Aspergillus flavus i Aspergillus oryzae AU - Debelić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:705 TI - Antifungalni učinak konzervanasa na plijesni roda Penicillium u in vitro i in situ uvjetima AU - Manić, Vedrana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:716 TI - Usporedba antioksidativne aktivnosti suhih listića zelenog, žutog i crnog čaja i njihovih ekstrakata AU - Tadić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:687 TI - Utjecaj dodatka trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost, boju i teksturu želea od naranče tijekom skladištenja AU - Turi, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:730 TI - Mikrobna populacija minimalno procesiranog povrća AU - Papak, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:290 TI - Konzerviranje voća i povrća zamrzavanjem AU - Zagorščak, Ignac DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:776 TI - Utjecaj dodatka saharoze i trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost i boju soka jabuke AU - Jovanović, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:725 TI - Utjecaj sistema za destilaciju na kakvoću destilata od jabuke AU - Prce, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:335 TI - Proizvodnja pasteriziranih proizvoda od povrća u slano-kiselom naljevu AU - Gulaš, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:294 TI - Dehidratirano povrće AU - Budetić, Fedra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:376 TI - Mikrobna populacija i antibakterijski učinak meda AU - Atlaban, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:444 TI - Utjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna AU - Marojević, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:772 TI - Inhibicijski učinak derivata kumarina na aktivnost polifenol oksidaze AU - Burić, Petar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:760 TI - Utjecaj načina pripreme crnog, zelenog i žutog čaja na sadržaj polifenola i boju čajeva AU - Šaravanja, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:761 TI - Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine AU - Bilić, Blanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:762 TI - Utjecaj načina pripreme voćnih čajeva na sadržaj polifenola i boju čajeva AU - Knežević, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:763 TI - Utjecaj dodatka šećera i škrobova na stabilnost antocijana soka kupine AU - Adamović, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:764 TI - Ekstrakcija antocijana iz višnje i stabilnost ekstrakata tijekom skladištenja AU - Oršolić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:295 TI - Enzimsko posmeđivanje voća i povrća AU - Bellian, Uranela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:555 TI - Ukupni fenoli i antioksidativna aktivnost u nekim sortama jabuka AU - Tkalec, Davor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:270 TI - Proizvodi od gljiva AU - Turi, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:893 TI - Sprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka AU - Bijelić-Curkić, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:783 TI - Antibakterijski učinak eteričnih ulja timijana i čajevca AU - Bešvir, Vedrana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:786 TI - Antifungalni učinak eteričnih ulja Cinnamomum cassia i Litsea cubeba na odabrane plijesni roda Penicillium pri aw 1 i 0,95 AU - Nujić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:792 TI - Antifungalni učinak eteričnih ulja majčine dušice i čajevca AU - Kovač, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:517 TI - Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od maline AU - Mikičić, Fabijan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:798 TI - Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova AU - Klenkar, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:492 TI - Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda AU - Jakiša, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:495 TI - Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida AU - Čović, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:496 TI - Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom AU - Palfi, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:800 TI - Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina AU - Juričak, Vlatka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:803 TI - Utjecaj dodatka šećera i klorogenske kiseline na stabilnost antocijana u soku kupine tijekom skladištenja AU - Jakšić, Kristijan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:528 TI - Prihvatljivost meda bagrema, medljikovca i nadomjeska za med AU - Jakupić, Željka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:552 TI - Antibakterijski učinak eteričnih ulja Allium tuberosum i Litsea cubeba AU - Happ, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:597 TI - Utjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle AU - Rak, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:614 TI - Antioksidativni kapacitet i udio polifenola kestenovog meda AU - Berlančić, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:613 TI - Utjecaj toplinskog tretmana na fizikalno-kemijske karakteristike i antioksidativni kapacitet meda AU - Bagarić, Blanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:624 TI - Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida AU - Stanković, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:627 TI - Utjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije AU - Marić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:837 TI - Prihvatljivost jela od batata kod djece predškolske i školske dobi AU - Boban, Katica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:941 TI - Primjena diferencijalne motridbene kalorimetrije za utvrđivanje patvorenja meda AU - Nedić Tiban, Nela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -