@mastersthesis{ptfos:2817, author = {{Baričić, Iva}}, title = {{Perfekcionizam i intutivno jedenje kod mlađih adolescenata}}, } @mastersthesis{ptfos:2815, author = {{Šmic, Lorena}}, title = {{Čimbenici rizika u prehrani i rizik od moždanog udara u odrasloj populaciji}}, } @mastersthesis{ptfos:2779, author = {{Horki, Dario}}, title = {{Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda}}, } @mastersthesis{ptfos:2777, author = {{Nikolić, Tihana}}, title = {{Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra}}, } @mastersthesis{ptfos:2755, author = {{Strmota, Magdalena}}, title = {{Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu}}, } @mastersthesis{ptfos:2756, author = {{Baksa, Stella}}, title = {{Stavovi potrošača prema sladoledima dostupnima na tržištu Republike Hrvatske}}, } @mastersthesis{ptfos:2762, author = {{Stanić, Ema}}, title = {{Proizvodnja veganskog sladoleda}}, } @mastersthesis{ptfos:2748, author = {{Puškadija, Izabela}}, title = {{Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda}}, } @mastersthesis{ptfos:2736, author = {{Došlić, Matea}}, title = {{Dijabetička dijeta i kontrola dijabetesa tipa 1 u djece}}, } @mastersthesis{ptfos:2571, author = {{Karuza, Jadranka}}, title = {{Karakteristike prehrane oboljelih od bolesti štitnjače s područja Primorsko-goranske županije}}, } @mastersthesis{ptfos:2464, author = {{Peričić, Vanessa Ivana}}, title = {{Usporedba statusa uhranjenosti djece u 1. i 3. razredu osnovne škole}}, } @mastersthesis{ptfos:2459, author = {{Peričić, Vanessa Ivana}}, title = {{Usporedba statusa uhranjenosti djece u 1. i 3. razredu osnovne škole}}, } @mastersthesis{ptfos:2342, author = {{Karahmet Farhat, Esma}}, title = {{Analiza prehrambenih navika po tipu akni}}, } @mastersthesis{ptfos:2345, author = {{Stanković, Boris}}, title = {{Primjena preparata u slobodnoj prodaji za olakšavanje gastrointestinalnih simptoma karakterističnih za sindrom iritabilnog crijeva}}, } @mastersthesis{ptfos:2341, author = {{Godanj Batinac, Kristina}}, title = {{Unos omega-3 masnih kiselina i probiotika u trudnica i dojilja te utjecaj na ishod trudnoće i razinu postporođajne depresije}}, } @mastersthesis{ptfos:2339, author = {{Knezović, Iva}}, title = {{Prehrambeni unos joda među osobama s dijagnozom bolesti štitnjače}}, } @mastersthesis{ptfos:2298, author = {{Bikadi, Bernarda}}, title = {{Ispitivanje održivosti mikrobnih pripravaka na raznovrsnim prirodnim materijalima}}, } @mastersthesis{ptfos:2485, author = {{Petrović, Matija}}, title = {{Tehnologija proizvodnje polutvrdih i ekstra tvrdih sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:1880, author = {{Tomljanović, Marijana}}, title = {{Ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinih sjemenki}}, } @mastersthesis{ptfos:1887, author = {{Mihalina, Marko}}, title = {{Razvoj i ispitivanje kakvoće sirnog namaza s dodatkom bučinog ulja}}, } @mastersthesis{ptfos:1886, author = {{Puškarić, Ela}}, title = {{Utjecaj načina pripreme i udjela bučinih sjemenki na prihvatljivost sirnog namaza}}, } @mastersthesis{ptfos:1860, author = {{Domiter, Maja}}, title = {{Potrošači i funkcionalna hrana u Hrvatskoj - tržište funkcionalnih mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{ptfos:1788, author = {{Čevapović, Iva}}, title = {{Ispitivanje kvalitete medenjaka proizvedenih od pivarskog ječmenog slada i pšeničnog brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:1501, author = {{Dragičević, Josipa}}, title = {{Simptomatika sindroma iritabilnog crijeva i karakteristike prehrane u odrasloj populaciji}}, } @mastersthesis{ptfos:1363, author = {{Huđek, Antonia}}, title = {{Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom u proizvodnji kuhanog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1294, author = {{Lasić, Katarina}}, title = {{Planiranje jelovnika za oboljele od dijabetesa tipa 2}}, } @mastersthesis{ptfos:1333, author = {{Grgić, Jovana}}, title = {{Biološki aktivni sastojci mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:1158, author = {{Novaković, Jovana}}, title = {{Utjecaj vrste koagulanta na kemijska, senzorska i teksturalna svojstva dimljenog kuhanog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1155, author = {{Kojić, Nataša}}, title = {{Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina}}, } @mastersthesis{ptfos:1154, author = {{Sukačić, Jelena}}, title = {{Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca}}, } @mastersthesis{ptfos:1140, author = {{Šajatović, Tena}}, title = {{Mogućnost primjene različitih voćnih sokova za koagulaciju mlijeka u proizvodnji kuhanog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1119, author = {{Čeple, Dunja}}, title = {{Promjena fizikalno-kemijskih svojstava slavonske šunke tijekom soljenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1047, author = {{Kušurin, Iva}}, title = {{Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo slavonske šunke}}, } @mastersthesis{ptfos:1021, author = {{Oršulić, Mladen}}, title = {{Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1019, author = {{Mišić, Ivana}}, title = {{Promjena boje Mozzarelle tijekom pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1022, author = {{Stuparić, Ana}}, title = {{Utjecaj udjela soli na parametre kakvoće sira tipa Feta}}, } @mastersthesis{ptfos:1017, author = {{Lacković, Ines}}, title = {{Mogućnost iskorištenja sirutke u proizvodnji grčkog tipa albuminskog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:1018, author = {{Budetić, Fedra}}, title = {{Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1026, author = {{Vidaček, Štefica}}, title = {{Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta}}, } @mastersthesis{ptfos:998, author = {{Ivešić, Ivona}}, title = {{Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu}}, } @mastersthesis{ptfos:994, author = {{Grgurovac, Maja}}, title = {{Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva}}, } @mastersthesis{ptfos:989, author = {{Prolić, Antonela}}, title = {{Ispitivanje mogućnosti zamjene natrijevog klorida kalijevim kloridom u proizvodnji bijelog sira}}, } @mastersthesis{ptfos:414, author = {{Maretić, Nela}}, title = {{Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje tradicionalnog kuhanog sira u laboratorijskim uvjetima}}, } @mastersthesis{ptfos:164, author = {{Mišlov, Martina}}, title = {{Kemijski sastav i svojstva kuhanog sira s područja Slavonije}}, } @phdthesis{ptfos:658, author = {{Lučan, Mirela}}, title = {{Utjecaj dodatka meda na kinetiku fermentacije i antibakterijska svojstva probiotičkih fermentiranih mlijeka}}, } @mastersthesis{ptfos:510, author = {{Marketanović, Marija}}, title = {{Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva}}, }