TY - THES ID - ptfos:2812 TI - Utjecaj dodatka koncentrata proteina riže na kvalitetu kruha bez glutena AU - Mendeš, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2809 TI - Utjecaj dodatka koncentrata proteina sirutke na kvalitetu kruha bez glutena AU - Mrak, Anamaria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2779 TI - Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda AU - Horki, Dario DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2755 TI - Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu AU - Strmota, Magdalena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2758 TI - Prehrambene navike i kvaliteta života osoba na bezglutenskoj dijeti u sjeverozapadnoj Hrvatskoj AU - Kurečić, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2739 TI - Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena AU - Vrebac, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2600 TI - Usporedba parametara kvalitete čajnog peciva bez glutena s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Franc pečenog pri različitim temperaturama AU - Jurić, Nataša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2604 TI - Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje AU - Grubeša, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2447 TI - Određivanje poroznosti sredine kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba računalnom analizom slike AU - Keresturi, Sandi DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2482 TI - Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom ekstrakta tropa grožđa sorte cabernet sauvignon računalnom analizom slike AU - Kercel, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2496 TI - Primjena proteina u proizvodnji hrane aditivnim tehnikama AU - Županić, Kristijan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2497 TI - Procjena kvalitativnih svojstava sira metodom računalnog vida AU - Deže, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2393 TI - Praćenje promjena kvalitativnih svojstava čajnog peciva s dodatkom liofiliziranog ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon AU - Jelić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2361 TI - Potencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane AU - Živković, Ksenija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2294 TI - Određivanje geometrijskih značajki zrna ječma AU - Tomašević, Matko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2285 TI - Upotreba različitih otopina u određivanju broja padanja prema Hagberg-Pertenu AU - Ivanković, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2261 TI - Poboljšanje sigurnosti hrane kroz blockchain tehnologiju AU - Mandušić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2241 TI - Primjena trodimenzionalnih pisača u prehrambenoj industriji AU - Horvat, Tina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2161 TI - Utjecaj ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na kvalitetu čajnog peciva AU - Vidakušić, Valentin DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2081 TI - Određivanje oksidacijske gelacijske sposobnosti pšeničnog brašna pomoću Mikro Visko-Amilografa AU - Dubovski, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2082 TI - Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na broj padanja prema Hagberg-Pertenu AU - Topić, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2092 TI - Utjecaj dodatka tropa grožđa na kvalitetu krekera AU - Jaković, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2080 TI - Utjecaj zobenog brašna na kvalitetu krekera AU - Drozdek, Antonella DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2127 TI - Određivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama AU - Kolak, Nera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2126 TI - Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze u proizvodnji biskvita AU - Koljđeraj, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2117 TI - Utjecaj dodatka tropa rajčice na kvalitetu krekera AU - Blažević, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2124 TI - Utjecaj inaktivacije amilolitičkih enzima srebrovim nitratom i bakrovim sulfatom na amilografske pokazatelje pšeničnog brašna AU - Živić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2029 TI - Primjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda AU - Katić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2073 TI - Prijenos deoksinivalenola i njegovih derivata iz ječma u slad tijekom procesa slađenja AU - Marić, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1962 TI - Utjecaj ječmenog brašna na kvalitetu krekera AU - Hojka, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1953 TI - Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma AU - Kotris, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1874 TI - Određivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike AU - Šimošić, Ema DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1813 TI - Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike AU - Vukas, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1814 TI - Upotreba pivarskog ječmenog slada kao zamjena za dodatak saharoze i glukoze u proizvodnji čajnog peciva AU - Crnčan, Marin DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1812 TI - Utjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna AU - Sršić, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1788 TI - Ispitivanje kvalitete medenjaka proizvedenih od pivarskog ječmenog slada i pšeničnog brašna AU - Čevapović, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1763 TI - Ocjena pivarske kakvoće sorte ječma Pivarac iz žetve 2017. AU - Havlik, Igor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1726 TI - Određivanje boje i stabilnosti pjene lager piva računalnom analizom slike AU - Vulin, Zdravko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1613 TI - Matematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon AU - Balen, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1405 TI - Fizikalno-kemijska svojstva zrna i brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine AU - Barić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1392 TI - Klasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike AU - Velikanović, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1389 TI - Utjecaj dodatka ječmenog slada na svojstva čajnog peciva AU - Martinović, Slaviša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1378 TI - Procjena pekarske kvalitete kultivara ozime pšenice primjenom kemometrijske analize glavnih komponenata (PCA) AU - Filipović, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1379 TI - Reološka svojstva tijesta od brašna sorti ozime pšenice roda 2017. godine AU - Marek, Hana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1380 TI - Retencijska sposobnost brašna sorti pšenice roda 2017. godine AU - Lukić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1387 TI - Utjecaj fizikalno-kemijskih parametara kvalitete pšeničnog zrna na postotak izbrašnjavanja AU - Koči, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1372 TI - Svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna s dodatkom tropa sorte grožđa Cabernet Sauvignon AU - Buković, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1369 TI - Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje AU - Farago, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1364 TI - Računalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve AU - Pavlović, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1204 TI - Amilografsko ispitivanje smjesa za proizvodnju čajnog peciva s dodatkom pogača bundeve, lješnjaka i industrijske konoplje AU - Čuljak, Jaka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1154 TI - Utjecaj temperature vrhnja i dodataka na prinos i kakvoću maslaca AU - Sukačić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1140 TI - Mogućnost primjene različitih voćnih sokova za koagulaciju mlijeka u proizvodnji kuhanog sira AU - Šajatović, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1021 TI - Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira AU - Oršulić, Mladen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1019 TI - Promjena boje Mozzarelle tijekom pečenja AU - Mišić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1022 TI - Utjecaj udjela soli na parametre kakvoće sira tipa Feta AU - Stuparić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1016 TI - Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa AU - Kolak, Paula DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1026 TI - Primjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta AU - Vidaček, Štefica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1034 TI - Utjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja AU - Markuš (udano Keser), Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1036 TI - Utjecaj dodatka pivskog tropa na kvalitetu kruha i čajnog peciva kao funkcionalnih proizvoda AU - Penava, Tihomir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:998 TI - Primjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu AU - Ivešić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:994 TI - Proizvodnja čokoladnog sirnog namaza na bazi različitih vrsta sireva AU - Grgurovac, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1110 TI - Utjecaj procesnih parametara na svojstva kruha s dodatkom bučine pogače proizvedenog u industrijskim uvjetima AU - Kopić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:981 TI - Praćenje kvalitete čajnog peciva s dodatkom repinih rezanaca AU - Efendić, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:971 TI - Utjecaj vrste masnoće na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva AU - Sušac, Elena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - ptfos:1732 TI - Browning development in bakery products enriched with food industry by-products AU - Lukinac, Jasmina AU - Jukić, Marko AU - Čačić Kenjerić, Frane AU - Kolak, Paola AU - Efendić, Tamara AU - Koceva Komlenić, Daliborka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - ptfos:1723 TI - Flour - Bread '15 : Proceedings of the 8th International Congress Flour - Bread '15 AU - Ajredini, Saša AU - Andrejaš, Martina AU - Avdić, Azem AU - Avdić, Gordan AU - Babić, Hrvoje AU - Barišić, Nada AU - Bartalné-Berceli, Monika AU - Bliznikas, Saulius AU - Bodroža-Solarov, Marija AU - Borges, Saulo AU - Brkljača, Jovana AU - Čabarkapa, Ivana AU - Čačić Kenjerić, Frane AU - Cesnuleviciene, Ruta AU - Cinkmanis, Ingmars AU - Colić Barić, Irena AU - Čukelj, Nikolina AU - Ćurić, Duška AU - Czyż, Jaroslav AU - Dimić, Gordana AU - Domin, Marek AU - Dukić, Branimir AU - Dukić, Stojanka AU - Durak, Agata AU - Dziki, Dariusz AU - Efendić, Tamara AU - Filipčev, Bojana AU - Fonovich, Teresa AU - Gagula, Goran AU - Galoburda, Ruta AU - Gawlik-Dziki, Urszula AU - Gergely, Szilveszter AU - Grgić, Marija AU - Guberac, Sunčica AU - Guberac, Vlado AU - Hadžiomerović, Edina AU - Hruškar, Mirjana AU - Hrušková, Marie AU - Ištvanić, Tea AU - Ivić, Marko AU - Izsó, Eszter AU - Jablonskyte-Rasce, Danute AU - Jambrec, Dubravka AU - Janaviciene, Sigita AU - Jovanov, Pavle AU - Jukić, Marko AU - Karklina, Daina AU - Karnaš, Maja AU - Keriene, Ilona AU - Klava, Dace AU - Koceva Komlenić, Daliborka AU - Kolak, Paola AU - Kozłowicz, Katarzyna AU - Kronberga, Arta AU - Krpan, Marina AU - Krstanović, Vinko AU - Krulj, Jelena AU - Krzysiak, Zbigniew AU - Kunić, Tihana AU - Lalić, Alojzije AU - Lukinac, Jasmina AU - Mandić, Anamarija AU - Mankeviciene, Audrone AU - Marić, Sonja AU - Maričić, Nikola AU - Mastanjević, Krešimir AU - Mastanjević, Kristina AU - Miličević, Dijana AU - Mujdanović, Selma AU - Mujkić, Nedreta AU - Nedeljković, Nataša AU - Novotni, Dubravka AU - Pavičić, Josipa AU - Pérez-Coll, Cristina AU - Pestorić, Mladenka AU - Petrčić, Kristina AU - Petrović, Sonja AU - Plavšić, Dragana AU - Polimac, Mirjana AU - Psodorov, Đorđe AU - Rakcejeva, Tatjana AU - Réka, Juhasz AU - Rumbak, Ivana AU - Ružić, Ivan AU - Sakač, Marijana AU - Sakač, Nikola AU - Salgó, Andras AU - Sęczyk, Łukasz AU - Selmić, Maida AU - Sfara, Valeria AU - Šarić, Ljubiša AU - Šimić, Gordana AU - Šimurina, Olivera AU - Skudra, Liga AU - Slačanac, Vedran AU - Straumite, Evita AU - Strelec, Ivica AU - Švec, Ivan AU - Świeca, Michal AU - Tudor, Petra AU - Vacek, Kristina AU - Vecstaudza, Agnese AU - Velić, Natalija AU - Voučko, Bojana AU - Vrana Špoljarić, Ivna AU - Vukobratović, Marija AU - Zagorska, Jelena AU - Živoder, Dubravka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - ptfos:1730 TI - Possibilities of using acorn flour in products Based on flour AU - Polimac, Mirjana AU - Koceva Komlnić, Daliborka AU - Lukinac, Jasmina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:414 TI - Optimizacija tehnološkog procesa proizvodnje tradicionalnog kuhanog sira u laboratorijskim uvjetima AU - Maretić, Nela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:345 TI - Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije AU - Solje, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:916 TI - Utjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja AU - Međugorac, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:154 TI - Utjecaj granulacije šećera na temperaturni profil tijekom pečenja čajnog peciva AU - Hrg, Danica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:153 TI - Utjecaj modifikacije metode ispitivanja retencijske sposobnosti brašna prema različitim otapalima na predviđanje kvalitete čajnog peciva AU - Gligora, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:177 TI - Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti AU - Kotarski, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:139 TI - Promjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja AU - Petrović, Manja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:115 TI - Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja AU - Ivić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:119 TI - Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna AU - Bošnjaković, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:112 TI - Utjecaj temperature i različitog udjela natrijevog hidrogenkarbonata na teksturu i boju čajnog peciva AU - Jurošević, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:107 TI - Mjerenje i regulacija razine pomoću mikroupravljača i ultrazvučnog mjernog pretvornika AU - Jelinić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:86 TI - Optimiranje procesa konvekcijskog sušenja uzoraka hrastovog drveta premazanih zaštitnim sredstvom "Čuvar Fronta" AU - Adžić, Darko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - ptfos:2098 TI - Flour - Bread '13 : Proceedings of the 7th International Congress Flour - Bread '13 and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists AU - Altamirano-Fortoul, Rossana AU - Avdić, Gordan AU - Al-Dmoor, Hanee M. AU - Babić, Jurislav AU - Balaž, Davor AU - Balestra, Federica AU - Banjac, Vojislav AU - Banjari, Ines AU - Bartkiene, Elena AU - Beganović, I. AU - Bituh, Martina AU - Błaszczak, Wioletta AU - Bodroža-Solarov, Marija AU - Bosiljkov, Tomislav AU - Brnčić, Mladen AU - Budžaki, Sandra AU - Calviño, Adelina AU - Cizeikiene, Dalia AU - Colić Barić, Irena AU - Cvetković, Biljana AU - Čačić, Frane AU - Čukelj, Nikolina AU - Ćatović, Adnan AU - Ćurić, Duška AU - Dapčević Hadnađev, Tamara AU - Demin, Mirjana AU - Dimić, Gordana AU - Divković, Ivana AU - Dokić, Ljubica AU - Drezner, Georg AU - Dujmić, Filip AU - Dukić, Branimir AU - Dukić, Stojanka AU - Dura, Angela. AU - Dvojković, Krešimir AU - Filipčev, Bojana AU - Fišteš, Aleksandar AU - Fontana, Vedrana AU - Gadanec, Martina AU - Garzón, Raquel AU - Gianotti, Andrea AU - Grbić, Jasna AU - Habschied, Kristina AU - Hassan, Chek Zaini AU - Horvat, Daniela AU - Hrušková, Marie AU - Ismail, S. AU - Jamal, A. F. AU - Jambrec, Dubravka AU - Jovanov, Pavle AU - Jukić, Marko AU - Juodeikiene, Grazina AU - Jurković, Martina AU - Jurković, Zorica AU - Juul, Nils AU - Kal-Kausar, Mohd Amin AU - Karnaš, Maja AU - Keleković, Snježana AU - Kenjerić, Daniela AU - Keser, Irena AU - Klupsaite, Dovile AU - Koceva Komlenić, Daliborka AU - Kosović, Indira AU - Kovačević, Dragan AU - Kramarić, Matija AU - Krešić, Greta AU - Krstanović, Vinko AU - Krstonošić, Veljko AU - Kuleš, Anđa AU - Lončarević, Ivana AU - Lukinac, Jasmina AU - Lutrov, Kristina AU - Maksimović, Jovana AU - Mandić, Anamarija AU - Mandić, Milena Lela AU - Mankeviciene, Audrone AU - Marijanović-Vincetić, Dubravka AU - Mastanjević, Krešimir AU - Mastilović, Jasna AU - Mehić, D. AU - Mesarić, Josip AU - Meuser, F. AU - Miličević, Dijana AU - Milovanović, Ivan AU - Mišan, Aleksandra AU - Moslavac, Tihomir AU - Mrduljaš, Nikolina AU - Nedeljković, Nataša AU - Nikolić, Ivana AU - Nježić, Zvonko AU - Nosić, Tonka AU - Novotni, Dubravka AU - Pajin, Biljana AU - Panjkota Krbavčić, Ines AU - Pestorić, Mladenka AU - Pichler, Anita AU - Pinnavaia, Gian Gaetano AU - Plavšić, Dragana AU - Pojić, Milica AU - Pozderović, Andrija AU - Psodorov, Dragan AU - Psodorov, Đorđe AU - Ramli, K. AU - Ranilović, Jasmina AU - Regušić, Lidija AU - Rosell, Cristina Molina AU - Rumbak, Ivana AU - Rumora Samarin, Ivana AU - Sakač, Marijana AU - Sakač, Nikola AU - Selimović, Amel AU - Semaskiene, Roma AU - Slačanac, Vedran AU - Smerdel, Bojana AU - Sokolić-Mihalak, Darja AU - Sudar, Rezica AU - Suproniene, Skaidre AU - Suzila, I. AU - Šarić, Ljubiša AU - Šarkanj, Bojan AU - Šereš, Zita AU - Šimurina, Olivera AU - Šoronja Simović, Dragana AU - Šubarić, Drago AU - Šušnić, Saša AU - Švec, Ivan AU - Taneyo Saa, Danielle AU - Tišma, Marina AU - Torbica, Aleksandra AU - Ugarčić, Žaneta AU - Varga, Ana AU - Vidmantiene, Daiva. AU - Višekruna, I. AU - Vrana Špoljarić, Ivna AU - Vukić, Milan AU - Zavariz de Miranda, Martha AU - Zmaić, Krunoslav AU - Živković, Jasmina AU - Žižić, Vesna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - CONF ID - ptfos:2139 TI - Quality inspection of cookies using computer vision AU - Čačić, Frane AU - Lukinac, Jasmina AU - Budžaki, Sandra AU - Koceva Komlenić, Daliborka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:694 TI - Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna AU - Tkalec, Davor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:698 TI - Praćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja AU - Kožul, Željko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:888 TI - Matematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja AU - Lukinac Čačić, Jasmina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -