pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn ptfos:2620 thesis "Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja" "Kegalj, Barbara" ptfos:2581 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon" "Silov, Domagoj" ptfos:2578 thesis "Utjecaj temperature na polifenolni sastav i aromu tijekom burne fermentacije vina Cabernet sauvignon" "Vinković, Leonardo" ptfos:2465 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon" "Petanjak, Katarina" ptfos:2450 thesis "Promjene polifenolnog sastava i arome vina Cabernet Sauvignon kutjevačkog vinogorja nakon odležavanja u različitim vinskim posudama" "Čolak, Kristina" ptfos:2449 thesis "Utjecaj vinskog kvasca i vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Chardonnay kutjevačkog vinogorja" "Babić, Kristina" ptfos:2370 dissertation "Reverzna osmoza i nanofiltracija: utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon" "Ivić, Ivana" vup:2258 "journal article" "Influence of reverse osmosis process in different operating conditions on phenolic profile and antioxidant activity of conventional and ecological Cabernet Sauvignon red wine" "Ivić, Ivana; Kopjar, Mirela; Buljeta, Ivana; Pichler, Dubravko; Mesić, Josip; Pichler, Anita" ptfos:2290 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon" "Tica, Mija" ptfos:2289 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome konvencijalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon" "Trbljanić, Martina" ptfos:2078 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari arome vina Cabernet Sauvignon" "Bošnjak, Martina" ptfos:2087 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari arome vina Cabernet Sauvignon" "Maglica, Matea" ptfos:2089 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje vina Cabernet Sauvignon" "Marić, Barbara" ptfos:2088 thesis "Utjecaj koncentriranja membranskim procesom reverzne osmoze na tvari boje vina Cabernet Sauvignon" "Korbar, Suzana" ptfos:1888 thesis "Utjecaj dodatka hidrokoloida i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina" "Marić, Maja" ptfos:1856 thesis "Utjecaj dodatka modificiranih škrobova i skladištenja na polifenolne i aromatične spojeve u kremi od vina" "Liška, Matea" ptfos:1504 thesis "Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim armenskim vinima" "Perić, Anita" ptfos:1505 thesis "Aromatski i fenolni sastojci u autohtonim vinima Južne Dalmacije" "Perić, Kristina" ptfos:1492 thesis "Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac" "Barbarić, Bernardica" ptfos:115 thesis "Modeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja" "Ivić, Ivana" ptfos:246 thesis "Značaj patogenih sojeva bakterije vrste Escherichia coli" "Ivić, Ivana"