pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn unin:6615,thesis,"Zakonski (ne)regularni mikotoksini","Milly, Katarina",,,,,,,, unin:5960,thesis,"LC-MS/MS u kontroli zdravstvene ispravnosti hrane","Mezga, Ines",,,,,,,, unin:5961,thesis,"Sigurnost hrane i klimatske promjene","Golenja, Josipa",,,,,,,, unin:5487,thesis,"Hrvatska tradicionalna slatka jela","Hrenić, Karlo",,,,,,,, unin:5322,thesis,"Značaj HACCP sustava u prehrambenoj industriji","Hrženjak, Petra",,,,,,,, unin:5175,thesis,"Proizvodnja ledenog vina","Mičić, Lucija",,,,,,,, unin:5297,thesis,"Jagoda (Fragaria ananassa x Duch.) kao funkcionalna hrana","Jelak, Lorena",,,,,,,, unin:5295,thesis,"Utjecaj mikrofiltracije na odabrane zakonski regulirane mikotoksine","Mijatović, Anto",,,,,,,, unin:5215,thesis,"Zakonski regulirani mikotoksini-deoksinivalenol","Šipuš, Filip",,,,,,,, unin:5349,thesis,"Karatkteristike proizvodnje vina u vinogradarskoj podregiji Prigorje-Bilogora","Horvat, Iva",,,,,,,, unin:5398,thesis,"Kupina kao sirovina za proizvodnju voćnog vina","Kurtanjek, Barbara",,,,,,,, unin:5315,thesis,"Laktoza u mlijeku i mliječnim proizvodima","Jerković, Stella-Vanessa",,,,,,,, unin:5383,thesis,"Primjena probiotičkih bakterija u mljekarstvu","Belković, Mateja",,,,,,,, unin:5313,thesis,"Razlika fizikalno-kemijskih, teksturalnih i senzorskih karakteristika kuhanog sira od kravljeg mlijeka","Lugomer, Petra",,,,,,,, unin:5389,thesis,"Tradicionalni sirevi Hrvatske","Srnojević, Jelena",,,,,,,, unin:5362,thesis,"Usporedba sastava i svojstava sirutke proizvedene primjenom različitih tehnoloških postupaka podsiravanja mlijeka","Vučinić, Dragana",,,,,,,, unin:5433,thesis,"Ekološka proizvodnja i ekološki proizvodi od lješnjaka u Hrvatskoj","Jozinović, Andrea",,,,,,,, unin:4906,thesis,"Fitoestrogeni iz soje i žensko zdravlje","Hajdinjak, Helena",,,,,,,, unin:4907,thesis,"Sličnosti i razlike u proizvodnji vina muškat žuti na primjeru članova udruge vinogradara ""VIVA-BER"" Beretinec","Boršćak, Dora",,,,,,,, unin:5264,thesis,"Određivanje ukupnih polifenola te indeksa posmeđenja međimurskih vina Pušipel","Pintarić, Lucija",,,,,,,, unin:4875,thesis,"Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba","Jelušić, Valentina",,,,,,,, unin:4874,thesis,"Paprene metvica (Mentha piperita L.): botaničke karakteristike, uzgoj, biološka aktivnost i upotreba","Jaković, Martina",,,,,,,, ptfos:1986,dissertation,"Razvoj LC-MS/MS metode za određivanje reguliranih mikotoksina te njihova supojavnost u uzorcima hrvatskih žitarica","Kovač, Marija",,,,,,,, ptfos:707,thesis,"Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa)","Kovač, Marija",,,,,,,, ptfos:266,thesis,"Pločasti izmjenjivači topline","Kovač, Marija",,,,,,,,