@mastersthesis{ptfos:446, author = {{Lončarić, Marin}}, title = {{Određivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta tijekom procesa pečenja}}, } @mastersthesis{ptfos:517, author = {{Mikičić, Fabijan}}, title = {{Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od maline}}, } @mastersthesis{ptfos:492, author = {{Jakiša, Anita}}, title = {{Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda}}, } @mastersthesis{ptfos:608, author = {{Tokić, Marko}}, title = {{Utjecaj procesnih parametara na kinetiku sušenja glinene pločice}}, } @mastersthesis{ptfos:629, author = {{Kirić, Leonard}}, title = {{Kinetika konvekcijskog sušenja i rehidratacije smrznute "oblačinske" višnje}}, } @phdthesis{ptfos:894, author = {{Budžaki, Sandra}}, title = {{Određivanje i predviđanje toplinskih svojstava beskvasnih tijesta tijekom procesiranja}}, } @mastersthesis{ptfos:2795, author = {{Šarlija, Maja}}, title = {{Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja jabuke sorte „ Gold Rush“ u tunelskom sušioniku}}, } @phdthesis{ptfos:901, author = {{Velić, Darko}}, title = {{Optimiranje i modeliranje procesa sušenja voća i povrća}}, }