diplomski rad
Utjecaj pH na ekstraktibilnost proteina i peptida iz brašna ječma

Kučko, Lucija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za ekologiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Kučko, L. (2014). Utjecaj pH na ekstraktibilnost proteina i peptida iz brašna ječma (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958922

Kučko, Lucija. "Utjecaj pH na ekstraktibilnost proteina i peptida iz brašna ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958922

Kučko, Lucija. "Utjecaj pH na ekstraktibilnost proteina i peptida iz brašna ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958922

Kučko, L. (2014). 'Utjecaj pH na ekstraktibilnost proteina i peptida iz brašna ječma', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958922

Kučko L. Utjecaj pH na ekstraktibilnost proteina i peptida iz brašna ječma [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958922

L. Kučko, "Utjecaj pH na ekstraktibilnost proteina i peptida iz brašna ječma", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:958922

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.