diplomski rad
Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane

Marković, Tanja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Marković, T. (2014). Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472705

Marković, Tanja. "Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472705

Marković, Tanja. "Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472705

Marković, T. (2014). 'Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472705

Marković T. Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472705

T. Marković, "Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472705

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.