završni rad
Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije

Galić, Antonela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Galić, A. (2016). Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:164551

Galić, Antonela. "Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:164551

Galić, Antonela. "Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:164551

Galić, A. (2016). 'Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:164551

Galić A. Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:164551

A. Galić, "Pršuti zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini Europske unije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:164551

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.