diplomski rad
Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju

Penava, Ariana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Penava, A. (2017). Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

Penava, Ariana. "Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

Penava, Ariana. "Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

Penava, A. (2017). 'Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

Penava A. Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

A. Penava, "Izvedbene značajke spektrofotometrijske metode određivanja nitrata u vodi za ljudsku potrošnju", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999889

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.