diplomski rad
Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali

Šafranjević, Maša
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Šafranjević, M. (2018). Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:809819

Šafranjević, Maša. "Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:809819

Šafranjević, Maša. "Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:809819

Šafranjević, M. (2018). 'Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:809819

Šafranjević M. Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:809819

M. Šafranjević, "Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:809819

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.