prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja hladno prešanog sezamovog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja hladno prešanog sezamovog ulja

Katić, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Katić, M. (2018). Proizvodnja hladno prešanog sezamovog ulja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619316

Katić, Marija. "Proizvodnja hladno prešanog sezamovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619316

Katić, Marija. "Proizvodnja hladno prešanog sezamovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619316

Katić, M. (2018). 'Proizvodnja hladno prešanog sezamovog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619316

Katić M. Proizvodnja hladno prešanog sezamovog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619316

M. Katić, "Proizvodnja hladno prešanog sezamovog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:619316

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.