prikaz prve stranice dokumenta Modificirani škrobovi i njihova primjena
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Modificirani škrobovi i njihova primjena

Bošnjak, Martina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Bošnjak, M. (2018). Modificirani škrobovi i njihova primjena (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459922

Bošnjak, Martina. "Modificirani škrobovi i njihova primjena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459922

Bošnjak, Martina. "Modificirani škrobovi i njihova primjena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459922

Bošnjak, M. (2018). 'Modificirani škrobovi i njihova primjena', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459922

Bošnjak M. Modificirani škrobovi i njihova primjena [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459922

M. Bošnjak, "Modificirani škrobovi i njihova primjena", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459922

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.