prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalnost i dizajn ambalaže za pekarske proizvode
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Funkcionalnost i dizajn ambalaže za pekarske proizvode

Korbar, Suzana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Katedra za primijenjenu kemiju, biokemiju i instrumentalne metode

Citirajte ovaj rad

Korbar, S. (2018). Funkcionalnost i dizajn ambalaže za pekarske proizvode (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899502

Korbar, Suzana. "Funkcionalnost i dizajn ambalaže za pekarske proizvode." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899502

Korbar, Suzana. "Funkcionalnost i dizajn ambalaže za pekarske proizvode." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899502

Korbar, S. (2018). 'Funkcionalnost i dizajn ambalaže za pekarske proizvode', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899502

Korbar S. Funkcionalnost i dizajn ambalaže za pekarske proizvode [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899502

S. Korbar, "Funkcionalnost i dizajn ambalaže za pekarske proizvode", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899502

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.