prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja

Meštrić, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Meštrić, M. (2018). Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:058913

Meštrić, Marija. "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:058913

Meštrić, Marija. "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:058913

Meštrić, M. (2018). 'Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:058913

Meštrić M. Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:058913

M. Meštrić, "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost sustava vanilin/eugenol tijekom skladištenja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:058913

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.