diplomski rad
Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike

Marjanović, Mirjana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Marjanović, M. (2015). Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:155263

Marjanović, Mirjana. "Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:155263

Marjanović, Mirjana. "Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:155263

Marjanović, M. (2015). 'Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:155263

Marjanović M. Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:155263

M. Marjanović, "Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:155263

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.