diplomski rad
Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija

Glavaš, Ana-Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Glavaš, A. M. (2019). Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:345338

Glavaš, Ana Marija. "Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:345338

Glavaš, Ana Marija. "Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:345338

Glavaš, A. M. (2019). 'Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:345338

Glavaš AM. Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:345338

A. M. Glavaš, "Utjecaj geografskog položaja na aromatski profil grožđa sorte Traminac u podregiji Slavonija", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:345338

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.