diplomski rad
Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na iskorištenje konopljinog ulja sorte Finola

Pleško, Matea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Pleško, M. (2019). Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na iskorištenje konopljinog ulja sorte Finola (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344410

Pleško, Matea. "Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na iskorištenje konopljinog ulja sorte Finola." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344410

Pleško, Matea. "Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na iskorištenje konopljinog ulja sorte Finola." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344410

Pleško, M. (2019). 'Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na iskorištenje konopljinog ulja sorte Finola', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344410

Pleško M. Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na iskorištenje konopljinog ulja sorte Finola [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344410

M. Pleško, "Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na iskorištenje konopljinog ulja sorte Finola", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344410

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.