diplomski rad
Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja

Subotić, Marina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Subotić, M. (2019). Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:184698

Subotić, Marina. "Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:184698

Subotić, Marina. "Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:184698

Subotić, M. (2019). 'Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:184698

Subotić M. Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:184698

M. Subotić, "Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:184698

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.