prikaz prve stranice dokumenta Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera

Sundać, Laura
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Sundać, L. (2021). Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088

Sundać, Laura. "Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088

Sundać, Laura. "Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088

Sundać, L. (2021). 'Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088

Sundać L. Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088

L. Sundać, "Melasa kao nusproizvod u proizvodnji šećera", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249088

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.